Danmarks største gadefest

I morgen begynder fire dages gadefest i København. Men det er ikke kun for de unge hipstere. Også børn og pensionister er velkomne

Gade-festivalen Distortion blev sidste år kritiseret for ikke at rydde op efter løjerne. I år forventes der  dog, at være bedre styr på festen, der rykker indenfor alle dage klokken 22.00. (Polfoto: Niels Christensen)
Gade-festivalen Distortion blev sidste år kritiseret for ikke at rydde op efter løjerne. I år forventes der dog, at være bedre styr på festen, der rykker indenfor alle dage klokken 22.00. (Polfoto: Niels Christensen)

Kigger man på vejrudsigten for de kommende dage, skulle man tro, at folkene bag den årlige Distortion-gadefest i København har en direkte linje til vejrguderne.

I hvert fald kan man konstatere, at sommeren og Distortion har besluttet at holde premiere nogenlunde samtidigt. Dermed kan Københavns festglade beboere til tonerne af høj dj-musik de næste fire dage fejre, at den seneste tids regn og blæst er forbi.

Distortion er en blanding mellem en gadefest og en musikfestival og løber af stabelen i tre københavnske bydele.

Onsdag går det løs i centrum af København. Torsdag flytter festen til Nørrebro, mens der både fredag og lørdag festes løs på Vesterbro.

Hele programmet for Distortion kan ses HER

Distortion har tidligere favnet børnefamilerne. Det gør de også i år, men som noget nyt i år vil der også blive arrangeret to gadefester, hvor festoriginaler helt op til pensionistalderen kan more sig med fællessang og spisning ved langborde.

- Distortion har aldrig praktiseret aldersfascisme, men noget musik appelerer som bekendt mere til nogen end andre, og Distortion har alle dage haft et udpræget ungt udtryk. Det har vi stadig, men nu kan vi også tilbyde arrangementer for den mere adstadigt fremadskridende del af københavnerne, vi har valgt at kalde det Pensionistdistortion. Musikken vil have flere år på bagen, tonen vil være høfligere og det hele mere afdæmpet, skriver Distortion i en presemeddelelse.

Gratis adgang om dagen
De store gadefester løber af stabelen i dagtimerne frem til klokken 22.00. Derefter rykker festerne indendørs på forskellige klubber i de respektive bydele.

Alle er velkomne til kvit og frit at møde op til gadefesterne, men vil man med til de lukkede aftenfester, kræver det, at man investerer i et adgangsarmbånd, der kan købes på

Gadefesterne er gratis. Adgangsarmbånd til aftenfesterne købes på billetto.dk/distortion

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Human Impact: 'Human Impact' (Ipecac-album/Ude 13. marts)
2.The Secret Sisters: 'Saturn Return' (New West-album/Ude 28. februar)
3.Honey Harper: 'Starmaker' (ATO-album/Ude 6. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere