Klaus Pagh om rap-hyldest: Sikken en ære!

På mandag udgiver rap-drengene i Suspekt en single med titlen 'Klaus Pagh', der hylder den danske folkehelt og skørtejæger

LÆS OGSÅ: Olsen Banden samplet i rap-sang

De tre Albertslund-drenge Bai-D, Orgi-E og Rune Rask -bedre kendt under navnet Suspekt - er klar med singlen 'Klaus Pagh', der udsendes på mandag i god tid forud for deres fjerde album 'Elektra, der udkommer den 12. september.

- Klaus Pagh er en folkehelt, og definitionen af det nye 'swag'. Vi synes egentlig, han er lidt overset inden for det felt. Men ellers handler nummeret som sådan ikke om ham, han er bare vores slang for en skørtejæger à la Hugh Hefner eller Serge Gainsbourg. Nogle vil måske mene, at han er en gammel gris, og vi er jo også ved at komme op i årene, så det her er vel en suspekt måde at lave et 'vi er blevet voksne'-nummer på, forklarer drengene i Suspekt.

Den 75-årige skuespiller og levemand har endnu ikke hørt singlen, men er på forhånd positivt indstillet omkring den suspekte opmærksomhed.

- Sikken en ære. Det må jeg nok sige. Så længe man bare lever længe nok, så kommer man til at opleve lidt af hvert. Også at blive udråbt som folkehelt og skørtejæger, siger Klaus Pagh til ekstrabladet.dk/musik

Danmarks Hugh Hefner
Dog er han ikke sikker på, at hans unge thailandske kone vil være begejstret for sammenligningen med Hugh Hefner.

- Min kone vil nok synes, det er lidt mærkeligt, at jeg bliver sammenlignet med en mand, der ikke har nok i én kvinde, siger Klaus Pagh.

Suspekt - der har deres eget pladeselskab - Tabu Records - har huseret siden 1999, hvor de udgav albummet 'Suspekt'. Siden udgav de 'Ingen Slukker The Stars' (2003) og senest i 2007 udgav de albummet 'Prima Nocte'.

Allerede næste måned kan man opleve Suspekt på plænen i Tivoli og efterfølgende på Skanderborg Festival den 11. august.

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.