Annonce:
Annonce:

Medina indtager Tyskland

Popdronningen af Danmark kan ikke få nok. Nu skal Tyskland, Schweitz og Østrig også nedlægges

Med 71.000 solgte eksemplarer af første single er Medina godt på vej til at indtage Tyskland. (Foto: Mogens Flindt)
Med 71.000 solgte eksemplarer af første single er Medina godt på vej til at indtage Tyskland. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Medina er en travl dame for tiden. I disse dage turnerer sangerinden Tyskland rundt for at promovere sin kommende engelsksprogede cd, som skal tage Tyskland og nabolandene med storm på samme måde, som den dansksprogede cd gjorde herhjemme.

Holder fast i det danske
Hun har allerede solgt 71.000 eksemplarer af første single 'You and I', og single nummer to, 'Lonely', er på vej til de tyske radiostationer inden længe. Lige nu indspiller hun musikvideoen dertil, som bevæger sig en del væk fra den danske udgave.

Men betyder det, at danskerne kan forvente en hel ny Medina i engelsk format?

- Nej det er ikke tilfældet. Vi udgiver den engelske cd i Danmark d. 23. juli, hvor den også udkommer i Tyskland, og den engelske musikvideo bliver formentlig også tilgængelig. Men det betyder ikke, at Medina skal til at være engelsk herhjemme. Vi holder fast i det danske, som hun blev kendt på, og som folk er så vilde med, siger Medinas producer, Jeppe Federspiel til ekstrabladet.dk.

Starter forfra
Selv om alt lader til at gå godt, har det ikke været helt nemt. I følge Jeppe Federspiel er det nemlig lidt lige som at starte helt forfra med arbejdet i Tyskland.

- Tyskland er et kæmpe marked. Man kan ikke bare gå op til en radiostation og bede dem om at spille det her nummer, som man kan herhjemme. Men så er der jo også mange flere, der lytter til radioen herovre. Det kan jo være flere millioner.

Hvis det hele lykkedes og bliver stort i Tyskland og omegn, så er der mulighed for, at endnu flere lande kan komme på tale. Og danskerne - de kan muligvis forvente en ny dansk single til næste forår.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: