Tuborg ude af Fredags Rock

Det er ikke længere Tuborgs logo, der vil pryde Fredags Rock på Plænen i Tivoli. Den gamle have har indgået ny aftale med Royal Unibrew

Jokeren var med til at fejre 10 års jubilæum for Tivolis Fredagsrock (Polfoto)
Jokeren var med til at fejre 10 års jubilæum for Tivolis Fredagsrock (Polfoto)

Når Tivoli slår dørene op til næste års Fredags Rock på Plænen, er det ikke længere med bryggerikoncernen Carlsberg - og Tuborg - i ryggen. Det er i stedet Royal Unibrew, der bliver sponsor på de cirka 20 sommerlige koncerter.

Jens Bekke, der er pressechef i Carlsberg, siger, at det selvfølgeligt er ærgerligt, når man mister en kontrakt:

- Der har været genforhandlinger om sponsoratet. Men vi ser på, hvad vi skal betale, og hvad vi får ud af det - og vi synes ikke, det hang sammen, siger Jens Bekke.

Det er ikke fordi, at Tuborg nu ikke længere gør noget ved musikken. Bryggerigiganten har andre følere ude for at sikre sig omtale i forbindelse med musikarrangementer.

- Vi prøver selvfølgelig at opretholde den samme synlighed, vi har haft. Men det vil vi ikke afsløre, før vi er klar med tingene. Aftalerne er jo løbende til forhandling - og det kunne jo også være, at vi fik nogen, vi ikke har haft før, siger Jens Bekke.

Royal Unibrew skal fra 2010 levere øl og sodavand til Tivoli. Så i fremtiden bliver det Royal Beer, Pepsi, Faxe Kondi, Heineken, Nikoline og Egekilde, som gæsterne i den gamle have får hældt i glassene.

Den nye sponsoraftale træder i kraft til foråret 2010 og er en fem-årig aftale. Aftalen gælder ikke for Tivolis lejere og forpagtere, der som altid selv kan vælge, hvilke mærker de har på kortet, oplyser Tivoli.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pixies: 'Beneath the Eyrie' (BMG-album/Ude 13. september)
2.Sean O'Hagan: 'Radum Calls, Radum Calls' (Drag City-album/Ude 25. oktober)
3.Efterklang: 'Altid sammen' (Rumraket-album/Ude 20. september)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Amason: 'Galaxy I' (Kobalt-album/Ude nu)
2.Pete Yorn: 'Caretakers' (Shelly-album/Ude nu)
3.Electric Youth: 'Memory Emotion' (Watts Arcade Inc.-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere