Rapper kalder Jokeren pædofilt narkovrag

Medieluder, præmiehund, pædofil og udbrændt stofmisbruger. Skældsordene vælter ud af rapperen Mass Ebdrup, når han med voldsomt had i stemmen sviner Jokeren til

Jokeren er en udbrændt stofmisbruger og roculasalat-rapper i følge den tidligere arbejdskammerat Mass Ebdrup.(Foto:POLFOTO)
Jokeren er en udbrændt stofmisbruger og roculasalat-rapper i følge den tidligere arbejdskammerat Mass Ebdrup.(Foto:POLFOTO)

Det ender med et 'mord' på kongen foran hele hoffet, når rapperen Mass Ebdrup (tidligere kendt som StreetMass) giver sig i kast med en regulær sviner af Jokeren - med det borgerlige navn Jesper Dahl - på nummeret 'Kongens fald'.

Mass har set sig rødglødende rasende på Jokeren, der efter hans mening tilbød ham en slavekontrakt på Jokerens pladeselskab Flamingo Records.

'Du tilbød mig 6 procent og budgettet var lavere / skulle jeg have klappet i mine hænder og iver, som om en slavekontrakt og 3 optioner var de bedste motiver / kald mig illoyal og pengegnier", lyder det blandt andet, før Mass fortsætter med at svine Jokeren.

- Du elsker, når blitzen flasher / Du er en Ude & Hjemme-Kig Ind-Billed-Bladet-Se & Hør-rapper / en lægeroman-skabsforfatter-sølvbryllup-Giro 413-runde-klappekage-sangs-rapper...'

Nummeret indeholder detaljerede oplysninger om Jokerens kokainforbrug og ikke mindst hans pædofile træk.

- Du er som et misbrugt barn, der selv er blevet pædofil

Det skal dog ikke forstås, som at Jokeren har pædofile tendenser, men det handler om, at Jokeren selv er blevet snydt af pladebranchen, og nu er det ham, der er pladeselskabet, som snyder kunstnerne.

Svineren fortsætter i over seks minutter.

Hør den vrede rapper her

Det har i dag ikke været muligt at få en kommentar til sagen fra hverken Mass Ebdrup eller Jokeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer