Udlandet vil ha' Basim

Som den eneste ’X Factor’-deltager indtil videre ser indvandrer-knægten fra Høje Gladsaxe, Basim, ud til at have mere end bare flygtig interesse

Basim besøger den danske sømandskirke i New york. (Foto: Linda Johansen)
Basim besøger den danske sømandskirke i New york. (Foto: Linda Johansen)
En del stiller sig godt nok skeptisk over for charmetroldens vokale evner, men ikke desto mindre kører karrieren stadig i højeste gear her to år efter, at han trådte frem for landets tv-seere i den mega-populære talent-konkurrence.

Nu er der såmænd også bud efter ham fra udlandet. Basim er i disse dage i New York, hvor den en del af tiden står på arbejde for ungersvenden.

Under opholdet, der varer til tirsdag, skal Basim dels indspille et par sange på engelsk i et af storbyens pladestudier – dels skal han søndag deltage i et såkaldt meet & greet-arrangement i den stedlige danske sømandskirke, hvor de fremmødte dansksindede får mulighed for at møde knægten og snakke med ham om hans musik og baggrund i to kulturer.

– Pladeindspilningen er primært beregnet til det engelske marked, hvorfra der er vist interesse for ham. Det er et skulderklap til Basim, siger hans presseansvarlige, Signe Sehested Lund.

Basim er på hjemmefronten aktuel med sit andet album, ’Befri Dig Selv’, der dog ikke klarer sig helt så fornemt som debuten, ’Alt Det Jeg Ville Have Sagt’.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere