Salomonsen sælger

HITLISTENYT: Popmama er stadig populær, men det er Peter Viskindes version af Big Fat Snake ikke. Mikael Simpson holder på stampublikummet

Sanne Salomonsen og Mohamed - ifølge de danske pladekøbere har madammen stadig x-faktor. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)
Sanne Salomonsen og Mohamed - ifølge de danske pladekøbere har madammen stadig x-faktor. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Sanne Salomonsen er suverænt nummer 1 på ugens albumliste med comebackskiven 'Unico', der blev købt 10.000 gange i sidste uge.

Den 53-årige popmama har fået massiv medieopmærksomhed, fordi hun har valgt at 'tale ud' om sin blodprop. Alvorlig sygdom hos kendisser er det, man i journalistsproget kalder 'en god historie'. Salget af ikke ligefrem anmelderroste 'Unico' hæmmes næppe af, at Salomonsen optræder i aftenens udgave af X Factor.

Mikael Simpson er kun sjælesyg, men den slags kan også afsætte plader, for jyden har 3200 trofaste kunder, der sender 'Slaar skaar' ind på en 3. plads.

Big Fat skuffelse
Big Fat Snake har som bekendt delt sig i to fraktioner under stor dramatik, og enegængeren Peter Viskinde er hurtigt ude med 'Reel 1', der imidlertid snor sig forgæves efter et publikum. Kun 200 har investeret, og værket er blot nummer 60. Det skal dog siges, at 'Reel 1' udkom en torsdag, og i forhold til hitlisteopgørelsen har affæren derfor ikke været i handlen en hel uge som kollegernes kunst, der traditionen tro rammer butikkerne om mandagen.

Kelly Clarkson scorer karrierens anden 1. plads hjemme i USA, efter 255.000 købte 'All I Ever Wanted', der er nummer 52 i Danmark og 3 i Storbritannien, hvor U2 forsvarer hitlistetronen.

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Townes Van Zandt: 'Sky Blue' (Fat Possum-album/Ude 8. marts)
2.Ray Charles: 'Modern Sounds in Country and Western Music, Volumes 1 & 2' (Concord-albums/Ude igen 26. april)
3.Demon Head: 'Hellfire Ocean Void' (Svart-album/Ude 22. februar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.The Entrepreneurs: 'Noise & Romance' (Tambourhinoceros-album/Ude nu)
2.Beirut: 'Gallipoli' (4AD-album/Ude nu)
3.Sharon Van Etten: 'Remind Me Tomorrow' (Jagjaguwar-abum/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen