Aalbæk til Brinck: Shit happens!

Peter Aalbæk Jensen påtager sig det fulde ansvar for, at Niels Brinck ikke blev krediteret som komponist på plakaten til filmen Elsker dig for evigt

Peter Aalbæk Jensen påtager sig skylden for, at Melodi Grand Prix-vinder Niels Brincks navn ikke stod på plakaten til 'Elsker dig for evigt'. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Peter Aalbæk Jensen påtager sig skylden for, at Melodi Grand Prix-vinder Niels Brincks navn ikke stod på plakaten til 'Elsker dig for evigt'. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

- Nogle gange går det bare lidt for hurtigt, og så kan der jo nemt ske en fejl. Det gjorde der her, og det er jo naturligvis ærgerligt.

Sådan lyder reaktionen fra Zentropas direktør og filmproducer Peter Aalbæk Jensen, da han hører om den verserende popkrig mellem Melodi Grand Prix-vinder Niels Brinck og den rutinerede hitmager Jesper Winge Leisner. Sagen handler i al sin enkelhed om, at Brinck og Leisner skrev musikken til filmen Elsker dig for evigt sammen, men kun Jesper Winge Leisners navn optræder på plakaten og i rulleteksterne.

Det fik forleden Niels Brinck til at rette et skarpt angreb på Jesper Winge Leisner, hvor ord som 'ynkeligt', 'latterligt' og 'absurd' føg.

Jesper Winge Leisner har i dag irettesat Niels Brinck, fordi han ikke har noget at gøre med krediteringen på filmplakaten og i rulleteksterne. Det har kun producenten, og det er altså Zentropa - og dermed Peter Aalbæk Jensen.

- Shit happens, som man siger - det her har Jesper Winge Leisner ikke en skid med at gøre, det er mit ansvar som producent, forklarer han fra filmfestivalen i Berlin, hvor han i øjeblikket har tre film med i hovedkonkurrencen.

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Townes Van Zandt: 'Sky Blue' (Fat Possum-album/Ude 8. marts)
2.Ray Charles: 'Modern Sounds in Country and Western Music, Volumes 1 & 2' (Concord-albums/Ude igen 26. april)
3.Demon Head: 'Hellfire Ocean Void' (Svart-album/Ude 22. februar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.The Entrepreneurs: 'Noise & Romance' (Tambourhinoceros-album/Ude nu)
2.Beirut: 'Gallipoli' (4AD-album/Ude nu)
3.Sharon Van Etten: 'Remind Me Tomorrow' (Jagjaguwar-abum/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen