Martin stopper hos Sony

Efter en enkelt pligtudgivelse har pladeselskabet Sony meddelt ’X Factor’-vinderen, at samarbejdet er slut

Nu skal Martin i gang med at finde et nyt plade- selskab - og  har også planer om at skrive sine egne sange. (Foto: Thomas Borberg)
Nu skal Martin i gang med at finde et nyt plade- selskab - og har også planer om at skrive sine egne sange. (Foto: Thomas Borberg)
Han er gentagne gange blevet sammenlignet med Justin Timberlake, og overalt høster han roser for sine musikalske evner.

Alligevel er Martin fra Ørum ikke længere tilknyttet et af verdens største pladeselskaber, Sony.

Efter den første pladeudgivelse, som Martin vandt i forbindelse med hans sejr i ’X Factor’, stopper samarbejdet.

– Jeg følte, at ’X Factor’ var en træningsbase for mig, og kontrakten med Sony fik mig i gang. Men nu skal jeg til at vise, hvad jeg kan, og jeg vil gerne selv fingerpege dem, jeg vil arbejde sammen med, siger Martin til flash!

Nu skal jeg skrive sange
Ud over retten til at udgive den første plade havde Sony ret til et møde angående en yderligere plade. Men her endte parterne med at gå hver til sit.

– Sony vil gerne arbejde med en, som de ved, vil være der i længere tid, siger Martin, der dog kan glæde sig over, at Remee har taget ham under sine vinger i Remee & Friends.

– Det er dejligt at have Remee i ryggen. Så nu skal jeg i gang med at skrive sange og finde et nyt pladeselskab, siger Martin, der går i 10. klasse og endnu ikke har besluttet sig for, om han vil gå i gymnasiet.

Formidabel karriere forude
Hos Remee er glæden over at få Martin i folden udelt.

– Jeg tror stadig meget på ham. Han har kæmpe muligheder, men hans karriere skal ikke forceres, det skal ske i det tempo, Martin selv ønsker det, siger Remee.

– Men det burde jo gøre, at Sony gerne ville beholde ham?

– Det kan jeg kun give dig ret i, men jeg ved ikke, hvad Sonys beslutning skyldes, siger Remee til flash!

Han havde i sin tid Martin i sin gruppe i ’X Factor’ og spår ham en formidabel karriere.

– En af mine venner ringede lige og fortalte, at Martins nummer ’Report to the Dancefloor’ bliver spillet meget i tyrkisk radio, og en anden af mine venner, der arbejder med branchens største internationale navne, var helt oppe at køre over ham. Martin er uhyggeligt musikalsk, slår Remee fast.

flash! ville gerne have hørt Sony om firmaets beslutning om at smide tidens største teenageidol på porten, men trods flere henvendelser vendte de aldrig tilbage.