Annonce:
Annonce:

Livemusikken pumper videre

Så rocker ekstrabladet.dk/musik endnu engang København, når der den 29. november står hele fem talentfulde bands klar i Pumpehuset

Side9-pigerne satte gang i festen til det seneste /LIVE!-arrangement. (Foto: Jakob Henningsen)
Side9-pigerne satte gang i festen til det seneste /LIVE!-arrangement. (Foto: Jakob Henningsen)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

For tredje gang åbner Ekstra Bladets musiksite - ekstrabladet.dk/ musik - sluserne for den danske, musikalske talentmasse, der i slutningen af måneden vil blive pumpet ud af højtalerne på spillestedet Pumpehuset i København.

De to tidligere arrangementer er løbet af stabelen på spillestederne The Rock og RUST i København, men når vi den 29. november slår dørene op er det med hele fem talentfulde bands på programmet.

Billetterne kan allerede nu købes HER, men tøv ikke for længe. Ved de to tidligere arrangementer har der være rift om billetterne.

Sidste arrangement fik besøg af et par af avisens Side9-piger. Se videoer fra arrangementet og pigerne HER

Se desuden et galleri med Side9-pigerne til LIVE-koncert til højre i denne artikel...

King's Cross

Annonce:

King's Cross er et fremadstormende band bestående af fire gutter fra København og Nordsjælland. De fire musikere kommer til musikken fra hver sin del af musikverdenen, hvilket er med til at skabe bandets originale lyd.

King's Cross har høje ambitioner - dyrkelsen af internationale bands og musik igennem drengenes opvækst, har skabt en drengedrøm der aldrig har fået lov til at dø ud, på trods af vanskelige omstændigheder - en drengedrøm der handler om at kunne leve af sin passion og skabe noget som rører folk.

King's Cross har eksisteret officielt i halvandet år og har i den tid lagt meget vægt på kvalitet frem for kvantitet, og det er derfor ikke blevet til overvældende mange koncerter, men de har i stedet sikret sig, at deres sange og liveshows virkelig holder.

Niceland

Niceland er et københavnerband, der kan lide pop i den bulede form. Bandet tager de originale popsange og spiller dem umiddelbart og halv-skramlet.

Musikken er på en gang ligetil og genstridig og placerer sig et sted mellem R.E.M. og John Mayer.

Annonce:

Bandets første single 'In my head' er udgivet på eget selskab, og Niceland har debutalbumet klar til udgivelse til marts næste år.

Niceland kan stå inde for en live-optræden, der overbeviser i musikalitet og energi. Det bliver en flot, spinkel og intensiv oplevelse til årets sidste koncert i Pumpehuset. Og så kommer der overraskelser med på scenen. Et ekstraordinært niceland-gig med andre ord.

Sandra Hakky

19-årige Sandra Hakky har gennem de seneste år arbejdet for at fremme sine evner og muligheder for at udbrede sin passion til så mange som overhovedet muligt.

Musikken har længe været omdrejningspunkt i hendes liv og har ført hende forbi en del københavnske spillesteder; Stengade30, Krudttønden, Rødovre Hallen, båden Stubnitz og nu også Pumpehuset.

Den egyptiskfødte sangerinde med de amerikanske aner, har sunget kor for Szhirley og rapperen Clemens samt optrådt sammen med aktuelle Lizzie.

Annonce:

Så selvom Sandra Hakky kun lige er begyndt, er hun allerede nået vidt omkring og har rørt hjerter på alt fra teenagepiger til pladeselskabsfolk, der er faldet for hendes hybrid mellem soul og RnB.

The Late

The Late består af fem unge mænd i alderen 18 og 22 år.

Efter kun seks måneder har bandet allerede spillet en mini-Danmarks-tour rundt på Sjælland og i Jylland. De har supplerende spillet flere gigs på blandt andet Pumpehuset, Loppen og i resten af København,

Bandet er flere gange blevet sammenlignet med bands som 'The Killers' og 'The Strokes' og lover et solidt og energisk Pumpehus-show, der nok skal få publikum til at hoppe og danse.

The Porch Monkeys

The Porch Monkeys er et band fra Roskilde, der har eksisteret i snart to år og begyndte med at dyrke simpel punkrock, men siden sensommeren 2007 har de bevæget sig til et andet stadie, hvor rocken blander sig med countryens roots-lyd.

Sangene er selv-komponerede, og tekstmæssigt synger de på engelsk om forundring, drømme og 'long lost lovers'.

Annonce:

The Porch Monkeys siger selv, at de skal opleves live, hvor de lover at give publikum en anderledes og spændende oplevelse. Musikalsk hentes der inspiration fra kunstnere som Neil Young, Ryan Adams, Whiskeytown og Bob Dylan.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: