Dansk popband endelig hjem

Michael Learns To Rock var desperate over ikke at kunne flyve hjem til Danmark - Nu er det lykkes dem at finde en løsning, som inkluderer en 20 timers biltur

Michael Learns To Rock kan endelig komme hjem, efter at være strandet i Bangkok. (Foto: Annelene Højvang Larsen)
Michael Learns To Rock kan endelig komme hjem, efter at være strandet i Bangkok. (Foto: Annelene Højvang Larsen)

BANGKOK (ekstrabladet.dk): Det har været nogle lange dage for popbandet Michael Learns To Rock. De var lige som 100.000 andre flypassagerer tvunget til at blive i Bangkok uden mulighed for at komme hjem, da lufthavnen er overtaget af demonstranter.

I desperation gik de til ekstrabladet.dk, hvor de udlovede en koncert til det firma, som kunne skaffe dem en flyrejse hjem.

Det kom der faktisk en del henvendelser ud af.

-Vi fik omkring gode tilbud fra omkring 25 forskellige firmaer efter vores nødråb. Blandt andet Star Tour har været enormt søde, og det er vi rigtigt glade for, siger trommeslager Kåre Wancher fra MLTR til ekstrabladet.dk.

Dog var der ingen af deres tilbud, som logistisk set kunne gå op. Blandt andet fordi gruppen plus crew er 11 personer i alt med musikudstyr.

-Det viste sig lige at være lidt sværere end som så at komme væk herfra. Men det er det, man må tage med, når man bare er omrejsende spillemænd som os, siger Kåre.

Derfor er de endt med at løse hjemsavnet på en anden måde. De har lejet en bus og kører i aften kl. 22 lokal tid fra Bangkok til Kuala Lumpur i Malaysia. Det er en tur, der tager 20 timer. Derfra kan de så komme ombord på et fly med Malaysian Airways Stockholm. Tirsdag aften regner de så med at være hjemme.

-Vi siger tusind tak for alle, som har tilbudt at hjælpe os, og vi er meget glade for at have fundet en løsning, siger Kåre Wancher.