Desperat band: Gratis koncert for fly

Den danske poptrio Michael Learns To Rock er fanget i Bangkok. I desperation udlover de nu en gratis koncert til julefrokosten, hvis et firma kan hjælpe dem hjem

Hjæææælp! vi vil hjem. (Foto: Annelene Højvang Larsen)
Hjæææælp! vi vil hjem. (Foto: Annelene Højvang Larsen)

- Vi er temmelig desperate. Det ser ikke ud til, at vi kan komme hjem foreløbigt, og personligt tør jeg ikke tænke på, hvor meget jeg kommer bagud med alt derhjemme, siger Kåre Wanscher, som er trommeslager i MLTR og arbejder som advokat.

Gruppen var lige blevet færdige med deres sidste koncert på en ti dage lang Asien-turne, da de blev fanget i PAD-demonstrationer i Bangkok.

Derfor har gruppen nu valgt at tænke alternativt.

- Da vi hørte, at de kongelige let og elegant kunne komme hjem med privatfly, kunne det jo være, at andre var lige så hjælpsomme. Vi kan ikke arrangere et hofbal, men til gengæld kan vi tilbyde at give en koncert til for eksempel firma-julefrokosten, siger han.

Hjem til sin datter
Især forsanger Jascha er presset over at være herude, da han har en seks uger gammel datter, han gerne vil hjem til, men de er alle sammen ved at blive temmelig stressede over situationen.

- Thailand er et dejligt sted, og det er skønt at være her. Men vi har været her 25 gange før, personligt skal jeg herud igen til januar på ferie, og vores turne er overstået nu, og vi vil hjem, uanset om vi skal flyve fra Phuket, Cambodia eller andre alternative steder, hvor der er et ledigt fly, siger han.

Hvis man vil hjælpe MLTR, kan man henvende sig til Quality Music Management i Danmark på denne mail-adresse:

qmm@mail.dk