Annonce:
Annonce:

Vennerne hylder Hilmer med koncert

Store navne rejser penge til Love Shop-guitaristens døtre. En mindekoncert for Hilmer Hassig er på trapperne

Hilmer Hassig, den 48-årige medstifter af Love Shop, blev påkørt og dræbt af en taxi på Frederiksberg natten til søndag. Nu hyldes han ved en mindekoncert. (Foto: Johnny Frederiksen)
Hilmer Hassig, den 48-årige medstifter af Love Shop, blev påkørt og dræbt af en taxi på Frederiksberg natten til søndag. Nu hyldes han ved en mindekoncert. (Foto: Johnny Frederiksen)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT
Annonce:

Den bliver en nærmest historisk koncert, når nogle af de helt tunge navne på den danske musikscene samles for at mindes den trafikdræbte tidligere Love Shop-guitarist Hilmer Hassig:

– Planen er for første gang at samle den oprindelige Lars H.U.G.-besætning igen. De skal spille deres egne numre sammen med Lars. Men også agere backup for Elisabeth og Nanna. Formentlig også for Mikael Simpson og EKKO, fortæller musikeren Stephan Grabowski, der var nære venner med Hilmer Hassig i 22 år.

Stephan Grabowski er allerede i fuld gang med planlægningen af mindekoncerten:

– Samtidig arbejder Mikael Simpson på de praktiske detaljer. Det står endnu ikke klart, hvor og hvornår koncerten finder sted.

Han ligger og smiler
Selv om datoen ikke er fastlagt, er det sikkert, at koncerten kommer til at byde på optrædener fra de mange store navne, Hilmer Hassig nåede at spille sammen med.

– Indtil videre har alle dem, jeg har været i kontakt med, sagt ja til at stille op. Jeg mangler kun svar fra Jens Unmack. Men Love Shop stiller også op –  jeg kan ikke forestille mig andet. Vi håber, der kommer mange mennesker til koncerten. Hilmer var ret fattig og efterlader sig ikke noget af betydning.

– Derfor er det altafgørende for os at få rejst så mange penge som muligt til hans to døtre på syv og elleve år, forklarer Stephan Grabowski, der var sammen med Hilmer Hassig i guitaristens sidste timer:

– I lørdags var Hilmer til fest hos mig. Han var simpelthen så glad og lykkelig den aften –  det var så dejligt at være sammen med ham. Han var i fuldstændig perlehumør, da han gik ud ad døren. Kort efter er han så blevet kørt ned. Jeg håber og tror, at det er gået hurtigt, og at han ikke har lidt. Det er jeg overbevist om, for jeg har set ham, og han ligger med et smil på. Han er død, men han ligger og smiler.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: