Psy:codelisk energiudladning

Danske Psy:code syntes, det var 'røvfedt' at varme op for metalheltene Slayer i Valby i går. De håber også, det kan give god PR til dem selv

Det var fedt at varme op for Slayer, synes Psy:code. (Foto: Tai Segel)
Det var fedt at varme op for Slayer, synes Psy:code. (Foto: Tai Segel)

Selvom salen endnu ikke var fyldt, kogte det stadig over af raseri, da danske Psy:code uimponeret trådte ind på scenen for at supporte deres metalhelte fra Slayer og Mastodon i Valby Hallen i går aftes.

Klædt i sort med tatoveringer op ad armen stod frontmand, Dennis Schou, med knyttede næver og brølede ind i mikrofonen til bandets konstant hakkende metalliske rytmer.

- Er I fucking klar Valby, råbte forsangeren da han bød de første gæster op til metalbal.

Resten af bandet fulgte trop med at vride nakkemusklerne mens bassisten - som den eneste langhårede - svingede garnet, så det lignede propeller fra en helikopter.

Efter showet vader bandet direkte i favnen på Ekstra Bladet efter aftale.

- Hvordan var det?

- Det var røvfedt. Lige inden vi skulle på var det pisse ubehageligt, men da vi først begyndte at spille var vi bare på, siger Dennis Schou.

- Hvad betyder det for jer, at I har varmet op for Slayer?

- Det er jo en fed tjans at få når vi har vores debutalbum klar i foråret. En god måde at kickstarte det på og god promotion.

- Hvad skal I lave nu?

- Ned og spille kort med Slayer, hvis de gider. Vi har mødt Kerry King og snakket med Mastodon. Nogle pissefede fyre. Og ja. Så skal vi selvfølgelig være pissefulde, siger den svedne frontmand, inden han forsvinder backstage.