Hvem er Danmarks bedste guitarist?

Vi puster til en diskussion af nærmest bibelske proportioner og beder læserne om at nominere landets bedste guitarist

Hvilken kendt, dansk guitarist er bedst til at tæmme den seksstrengede hævner? (Foto: AP)
Hvilken kendt, dansk guitarist er bedst til at tæmme den seksstrengede hævner? (Foto: AP)

Det er spørgsmålet, der kan forårsage mere påståelighed og raseri end politiske ekstremister, religiøse fanatikere og frådende fodboldfans tilsammen kan mønstre.

Det er spørgsmålet, der for alvor vil dele vandene.

Det er spørgsmålet, der aldrig for alvor lader sig besvare.

Og det kommer her:

Hvem er Danmarks bedste guitarist?

Da vi reciterede en undersøgelse foretaget af musikmagasinet Rolling Stone fik vi flere kommentarer end vi nogensinde før har fået på en artiklel på ekstrabladet.dk/musik.

Indsend dit forslag
Og når så mange dedikerede læsere engagerer sig, må vi udgå fra, at vi i hvert fald kan forsøge at afgøre en årtier gammel dansk tvist.

For hvem er han - eller hun - egentlig?

Er det en solist? Er musikeren en del af et kendt band? Er det en ung metal-freak, der først for nylig er blevet kendt, eller er det en midaldrende jazz-guitarist med hundredevis af udgivelser på samvitigheden?

Det eneste krav til den nominerede er, at størstedelen af de guitarinteresserede læsere skal have en reel chance for at have hørt den pågældende person på enten en udgivelse eller et spillested.

Send dit bud ind til kontakt2@eb.dk. Herefter opstiller vi ti guitarister, som læserne på demokratisk vis får mulighed for at stemme på.

0 kommentarer
Vis kommentarer