Nik & Jay går hver til sit

Nik & Jay udgiver i morgen et opsamlings-album, der erfaringsmæssigt nok skal ende på en del pigeværelser. Med hensyn til fremtiden ser det mere usikkert ud

Nik & Jay på scenen i Skanderborg. (Foto: Johnny Frederiksen)
Nik & Jay på scenen i Skanderborg. (Foto: Johnny Frederiksen)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

I et interview med TV 2 Nyhederne fortæller Nik & Jay om deres årelange samarbejde og parløb både privat og professionelt.

I det 20 minutter lange interview afslører de to champagne-glade popdrenge blandt andet, at de for en tid går hver til sit efter at have været konstant sammen i mere end seks år. Det skriver TV2.dk

- Den her plade skal ses som et komma, hvor vi afslutter et kapitel. Vi har brug for en pause, hvor vi skal finde os selv, få luft under vingerne og slappe af i en hængekøje et eller andet sted, siger Nik og Jay.

- Vi har overhovedet ikke nogen planer for fremtiden, og det er den sidste plade i hvert fald i et stykke tid. Nu skal vi ud og rejse og se verden. Der er ikke udsigt til noget punktum. I hvert fald ikke lige nu. Nu skal der bare være en pause, siger Nik og Jay i TV 2's interview.

Nik & Jay afviser dog i samme åndedrag, at der allerede nu skulle være truffet afgørelse om et permanent stop for karrieren, hvilket nok ærgrer musikanmelderne, men glæder børn og unge i Boogie-segmentet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind