D-A-D indtager Rådhuspladsen

De fire D-A-D-drenge trodser i aften kulden og kravler op på taget af busterminalen på Rådhuspladsen for at give et par numre fra deres nye album

Det indre København har rocket her til eftermiddag under prøverne til D-A-D's mini-koncert i aften. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Det indre København har rocket her til eftermiddag under prøverne til D-A-D's mini-koncert i aften. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

Der bliver næppe bar mave fra Stig Pedersen, når han sammen med Jesper og Jacob Binzer samt Laust Sonne giver en kort udendørs koncert på Rådhuspladsen i København.

I anledning af D-A-D's nye plade, der udkommer i dag, gæster bandet Aftenshowet, hvor aftenens vært Mads Steffensen glæder sig til at få besøg af bandet.

- Nu er jeg jo 38 år, og jeg har fulgt dem hele vejen. De er jo på det nærmeste det danske landshold i rockmusik. Jeg kan godt lide sådan nogle som dem, der bare bliver ved med at gøre det, de er gode til, siger Mads Steffensen til ekstrabladet.dk.

Mini-koncerten med D-A-D kommer til at foregå på taget af busterminalen, hvor de går på klokken 19.20 med to numre fra deres nye album.

I løbet af eftermiddagen har det indre København runget under lydprøverne, og Mads Steffensen er ikke i tvivl om, at der kommer gang i den.

- Jeg har set fem minutter af prøverne, og det bliver vildt og voldsomt, lover værten

Det er ikke første gang, at der er live-koncert på Rådhuspladsen i forbindelse med Aftenshowet. Blandt andet Paul Potts, TV-2 og de to X Factor-finalister Martin og Laura har givet udendørs koncerter.

Det har dog foregået på en scene, og det er dermed første gang, at der bliver rocket fra taget på terminalen.