AC/DC holder skansen

HITLISTENYT: Angus og co. er næsten ligeså populære som Obama, mens Gnags er ugens højest placerede nyhed

Brian, Angus og Malcolm fra AC/DC - 60 procent af et af klodens mest elskede orkestre. (Foto: AP)
Brian, Angus og Malcolm fra AC/DC - 60 procent af et af klodens mest elskede orkestre. (Foto: AP)

AC/DC rocker for anden uge i træk hitlistetinderne i både Danmark og USA med 'Black Ice', der blev købt og solgt 6700 gange herhjemme i sidste uge. Hele 271.000 amerikanere investerede i veteranernes comebackskive, og 'Black Ice' er allerede afsat i over 1 million eksemplarer i Obama-land.

Ellers detroniserede Gnags opnår en ganske pæn placering som nummer 3 med 'Legepladsen', der dog kun er købt 2900 gange gennem åbningsugen. En anden gammel kending, Hanne Boel, går ind som nummer 8 ved hjælp af 'A New Kinda Soul'.

Pinks 'Funhouse' møver sig ind på en dansk 16. plads, men værket, der er knap så sjovt ifølge Ekstra Bladets anmelder, er minsandten nummer 1 i Storbritannien og på en 2. plads hjemme i USA.

Skrigeballonen Anastacia stiger kun op på en 32. plads med 'Heavy Rotation', så hun skulle nok aldrig have smidt brillerne. Sølle 500 danskere har investeret.

I forvejen dybt ulykkelige The Cure får nok selvmordstrang efter den danske fanklub tilsyneladende er reduceret til de 800 medlemmer, der sender '4:13 Dream' ind på en 19. plads. Stakkels Robert Smith.