Ugens gratis sang - Frederik

Hver uge forærer ekstrabladet.dk/ musik en aktuel single kvit og frit til vores læsere. Denne uges nummer er fra Frederik

Du kan nu gratis download en sang med gademusikanten Frederik. (Foto: PR)
Du kan nu gratis download en sang med gademusikanten Frederik. (Foto: PR)

Uge efter uge forsøder ekstrabladet.dk/musik vores musikinteresserede læsere med et gratis nummer, der kan downloades direkte fra vores musikbutiks hjemmeside.

Frederik Konradsen var en af de nye sangere alle danskerne pludselig fik en mening om, da tv-programmet X-faktor i foråret udviklede sig til en af DR TVs største underholdningssucceser nogensinde.

Men modsat de fleste af sine konkurrenter, havde Frederik i årevis levet af at synge. Og havde oven i købet lært sit håndværk i den hårdeste skole af dem alle – som gadesanger i ind- og udland.

Hen over sommeren og efteråret 2008 har Frederik ofte opholdt sig i Stockholm, hvor han i samarbejde med et hold af særdeles erfarne svenske og danske musikere og sangskrivere har udviklet musikken til sit debutalbum, der færdiggøres i efteråret 2008.

Første single fra det kommende album er den selvbiografiske ”Street Singer” – en varm og duvende feel-good-reggae-sang om netop at være gadesanger, det liv Frederik selv har levet de sidste mange år.

Hent nummeret HER