Annonce:
Annonce:

Mmmh Medina

- Hvis Playboy ringer, må vi jo se på det, griner den veldrejede danske sangerinde Medina, der er aktuel med ny musikvideo. Se den her

- Playboy kan bare ringe, siger smukke Medina til ekstrabladet.dk, der i skrivende stund leder efter et direkte nummer til Hef. (PR Foto)
- Playboy kan bare ringe, siger smukke Medina til ekstrabladet.dk, der i skrivende stund leder efter et direkte nummer til Hef. (PR Foto)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

De fleste forbinder nok navnet Medina med den saudiarabiske by, hvor profeten Muhammed i år 632 blev lagt i graven.

Men Medina er også en ung, dansk sangerinde, der er aktuel med musikvideoen ’Kun for mig’ baseret på singlen af samme navn.

Medina har ikke fået sit navn på grund af religiøsitet. Derimod er hun mere spirituel end de fleste.

- Jeg hedder oprindeligt Andrea, men jeg besøgte en numerolog for fem år siden - bare sådan for at prøve. Efter tre timer var jeg helt blæst væk.

Så skiftede jeg navn. Og alt det, der skulle ændre sig, ændrede sig. Og så er jeg ligeglad med, om det er min underbevidsthed, eller om det er fordi, jeg har skiftet navn, siger Medina helt pragmatisk til ekstrabladet.dk/musik og understreger, at hun bare er glad.

Dog med et stænk af dårlig samvittighed.

- Mine forældre blev nu ikke så glade, for jeg er opkaldt efter min farmor ...

Annonce:

Vil gerne være lækker
Den 25-årige brunette med de dansk-chilenske rødder har kastet sig ud i en branche - og i særdeleshed en musikgenre - hvor udseendet betyder meget. Medina kender gamet, og hun er skam også særdeles veldrejet.

- Man må da udnytte det, man har og se hvor langt man kommer med det, siger Medina, der ikke er bange for at vise lidt hud. Og i en af videoerne har hun ikke andet på end undertøj.

Men hun vil ikke i et dansk drengerøvsmagasin.

- Jeg kigger meget på pigernes fødder og sko, hvor deres hæle er totalt skrællet op. Hvad fanden er det for en forside? De burde have en stylist med på settet, der ser den slags ting, siger Medina, der dog ikke vil afskrive visse mandemagasiner, hvis muligheden byder sig.

- Hvis Playboy ringede, så må vi jo se på det, griner Medina og tilføjer:

- De har jo også ordentlige fotografer.

Og hun understreger, at det i givet fald skulle være nogle meget flotte og smagfulde billeder.

- Og der er prestige i det. Det er der ikke i at være på forsiden af M! eller FHM. Fordi alle piger i Danmark har snart været det, siger hun.

Annonce:

Hjernerystelse
Det er måske en kende overdrevet, men Medina bemærker, at hun skam også har slået hovedet.

Hun kørte for nogle måneder siden galt på sin cykel i fuldt festskrud med en grim hjernerystelse til følge:

- Jeg måtte ikke spille musik, se tv, spille kort, bruge min computer eller læse i tre uger. Jeg kunne bare ligge og kigge op i loftet.

- Det var virkelig, virkelig kedeligt.

- Jeg vil hellere brække min ryg næste gang, siger Medina, der trods alt ikke vil gå så langt som til at anskaffe sig en hjelm, men i stedet er begyndt at cykle langsommere.

Og det kan være svært nok for en fremadstormende ung sangerinde, der er sikker på, at det bliver stress, der en dag tager livet af hende.

Køb 'Kun For Mig' her og læs mere om Medina, der for anden uge i træk ligger nummer et på chartbase.dk, her på myspace.com/medinasoulcamp.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: