Annonce:
Annonce:

Tim Christensen tilbage til vennerne

Den danske sangskriver Tim Christensen har skrevet ny kontrakt for tre albums med sine gamle venner hos Copenhagen Records

Tim Christensen skifter fra EMI til Copenhagen Records. (Foto: Thomas Sjørup)
Tim Christensen skifter fra EMI til Copenhagen Records. (Foto: Thomas Sjørup)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT
Tim Christensen har netop skrevet kontrakt med Copenhagen Records, hvilket betyder at han vil udgive sine næste 3 albums på det store danske independent selskab. Han kommer dermed i selskab med navne som Nephew, Sanne Salomonsen, Bikstok Røgsystem, Niarn, Kira & The Kindred Spirits og Rasmus Nøhr.

Naturligt skifte
Copenhagen Records blev dannet i begyndelsen af 2004 af Jakob Sørensen, Nick Foss, Mik Christensen og Christian Backman, der har en fortid hos EMI, hvor de blandt andet varetog udgivelserne med Dizzy Mizz Lizzy og siden de 2 soloplader 'Secrets On Parade' og 'Honeyburst'.

- For os er det naturligt, at Tim er kommet over til Copenhagen Records. Det er både et kunstnerisk og kommercielt scoop, siger Jakob Sørensen til ekstrabladet.dk

En 'fair' aftale
Han vil dog ikke afsløre, hvor god en kontrakt Copenhagen Records har måttet hive op af skuffen for at få hitmageren Tim Christensen i deres stald.

- Jeg vil naturligvis ikke kommentere på den forretningsmæssige side af sagen, men blot sige, at vi har nået en fair og rimelig aftale, siger Jakob Sørensen.

Tim Christensen er da også glad for at komme tilbage til sine gamle arbejdspartnere.

- Folkene på Copenhagen Records er mennesker, som jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen med igennem mange år. Folk som forstår, hvilken slags fisk jeg er. Folk som jeg har en historie med, og hvor jeg føler mig hjemme - på trods af at det både er under et nyt tag og nyt navn. Beslutningen om at skrive kontrakt med Copenhagen Records har i sidste ende ikke været svær og jeg glæder mig til at genstarte samarbejdet, siger Tim Christensen.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: