Kylie knockoutede Forum

'I love Kylie' T-shirtene var blevet hevet frem fra skabene, og blev især båret af mænd, der helt sikkert ikke havde været dér i mange år.

Den 40-årige popprinsesse Kylie Minogue blev selv slået ud af kræftsygdom for et par år siden. Det bar hendes ’KYLIEX2008’-koncert i Forum dog intet præg af.

I timerne op til koncerten steg stemningen på pladsen foran Forum i København, mens sommertemperaturen faldt til det udholdelige for de cirka 8000 mennesker, der havde valgt at bruge en varm sommersøndag-aften i selskab med Kylie.

Og det så da heller ikke ud til, at publikum havde glemt den petite sangerinde, selv om det er flere år siden, hun gæstede Danmark sidst. ’I love Kylie’-T-shirtene var hevet ud af skabet og blev især båret af mænd – der efter alt at dømme ikke havde været i det i mange år.

Heldige Forum
Kylie Minogue skød showet i gang svævende, og der holdt hun og hendes entourage niveauet koncerten igennem. Alligevel varede det til efter pausen, der blev brugt til at ryge udendørs – så luften blev tykkere end en rygekabine i Københavns Lufthavn – før Forum vågnede op fra sin varmedøs.

Selv om haute couture-kostumerne og det luksuriøse sceneshow stod i skarp kontrast til pølsevogns-dunsten og de knuste fadølskrus på gulvet, måtte et svedende Forum føle sig heldig, da Kylie med sit sidste ekstranummer trak ’I Should Be So Lucky’ ud fra skørterne.
1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer