Ny Infernal-single lige om hjørnet

'X Factor'-dommer Lina Rafn får ikke tid til at slappe af ovenpå det store show. Hun er i fuld gang med Infernals nye single 'Downtown Boys'

Lina Rafn får et travlt forår. Når hun vender hjem fra USA 11. april, skal hun dagen efter optræde live på DR1 med Infernal og sin nye single ved DR1's Boogie Awards. (Foto: Colourpress.com)
Lina Rafn får et travlt forår. Når hun vender hjem fra USA 11. april, skal hun dagen efter optræde live på DR1 med Infernal og sin nye single ved DR1's Boogie Awards. (Foto: Colourpress.com)

'X Factor'-dommer Lina Rafn og hendes makker i Infernal, Paw Lagermann, rejste i går til New York for at optage en video til deres ny single, 'Downtown Boys', som udkommer i Danmark 14. april.

– Lina har sindssygt travlt og er kommet meget bagefter på grund af 'X Factor', siger presseansvarlig for Infernals pladeselskab, Border Breakers, Trine Galst.

Gensyn med Martin
Den rapmundede 'X Factor'-dommer skal være i New York og optage indtil 11. april.

Allerede dagen efter præsenterer Infernal deres nye single 'Downtown Boys', når DR1 sender direkte fra Stærekassen på Det Kgl. Teater, hvor Boogie-priserne 2008 uddeles.

Boogie-prisen er en hyldest til dem, der får de unge til at grine og græde.

Ved prisoverrækkelsen vil Lina Rafn igen møde vinderen af 'X Factor', Martin, som skal optræde sammen med så store navne som Magtens Korridorer og Anders 'Anden' Matthesen.

Der er ikke meget hvil til Lina Rafn, for når 'Downtown Boys' udkommer 14. april, så går det løs med at præsentere den på radiostationerne.

Nyt album til august
Der er store forventninger til Infernals ny single. Duoens hit 'From Paris to Berlin' var den tredjebedst sælgende single i Storbritannien i 2006.

– Samtidig er Lina i fuld gang med at få indspillet de sidste numre til Infernals nye album, der kommer til august, siger Trine Galst.

– De skal være i kassen engang i maj.

Så Lina er ikke med, når Remee holder 'X Factor'-fest for hele holdet bag DR1’s succes i sit hjem i Tyrkiet i denne weekend. Også Thomas Blachman har meldt afbud for at koncentrere sig om sin kone og to børn.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.The Bevis Frond: 'We're Your Friends, Man' (Fire-album/Ude 7. december)
2.Lifesick: 'Swept in Black' (Isolation-album/Ude 21. december)
3.Panda Bear: 'Buoys' (Domino-album/Ude 8. februar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.J Mascis: 'Elastic Days' (Sub Pop-album/Ude nu)
2.Matt Corby: 'Rainbow Valley' (Atlantic-abum/Ude nu)
3.Unknown Mortal Orchestra: 'IC-01 Hanoi' (Jagjaguwar-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen