Mohamed Ali i ekstase efter Beyoncé-duet

Den 19-årige sanger er både stolt og glad efter at det lykkedes ham at imponere verdensstjernen med sin sang

Den tidligere 'X Factor'-finalist Mohamed Ali er stadig i den syvende himmel, efter at han i går fik lov til at synge med på det afsluttende nummer 'Halo' under Beyoncé-koncerten i Forum i København:

TV: Hvem klaskede Beyoncé i røven?

- Det er stadig helt uvirkeligt for mig. En kæmpe stor oplevelse. Noget jeg aldrig glemmer. For sindssygt og for fedt, forklarer den 19-årige sanger, da han bliver bedt om at sætte ord på oplevelsen.

Grædende Mohamed sang med Beyoncé

Selv om Mohamed varmede op for Beyoncé under stjernens sidste besøg i Danmark i 2009, genkendte hun ikke den danske sanger, da han i aftes stod blandt publikum:

- Jeg var kun 15 år dengang og har forandret mig en hel del og hun giver jo et hav af koncerter hvert år. Så jeg er ret sikker på, at hun ikke genkendte mig. Efter koncerten kom et par fra hendes crew over og spurgte ind til, hvem jeg var, og bad om min e-mailadresse og mit telefonnummer. Det ville da være fantastisk at høre fra dem - men det er jo ikke til at spå om, forklarer Mohamed Ali, der - som det ses i videoen - tydeligt imponerede Beyoncé med sine vokale evner:

- Jeg gik helt i sort og lukkede øjnene, da hun gav mig mikrofonen. Men jeg havde ikke præstationsangst. Jeg havde bare vildt lyst til at synge for hende. Jeg er så stolt og glad over, at det lykkedes mig at imponere en artist, som jeg ser så meget op til og respekterer så højt, fortæller en meget glad Mohamed Ali.