Han åbner Orange: Det giver mig dårlig mave

Det var en nervøs, men spændt Vinnie Who, som Ekstra Bladet fik fat på i timerne op til sin optræden på Roskildes hovedscene

Vinnie Who (født Niels Bagge Hansen) var første gang på Roskilde Festival som 16-årig. Nu åbner han Orange Scene i en alder af 25. (Foto: Anthon Unger)
Vinnie Who (født Niels Bagge Hansen) var første gang på Roskilde Festival som 16-årig. Nu åbner han Orange Scene i en alder af 25. (Foto: Anthon Unger)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Se interviewet med festivalåbneren i klippet herover artiklen
____________________________________

ROSKILDE (Ekstra Bladet): Mange har prøvet, og mange har fejlet.

I dag kommer musikeren Vinnie Who på en stor prøve, når han skal sparke Roskilde Festival og Orange Scene i gang klokken 18.00.

Men han er ikke bange for at fejle:

Related content

- Det er den store udfordring. Helt konkret, så udvider vi bandet, og vi bygger nærmest en scene oven på scenen med palmer osv. Det bliver en 'tropical' udfordring tror jeg, og jeg glæder mig til at se, hvad folk siger til det, siger han til Ekstra Bladet.

Følg Ekstra Bladet LIVE på Roskilde

Men den 25-årige kunstner, der er kendt for sange som 'Remedy' og '39', har da lidt kriller i maven over at skulle åbne hovedscenen på Roskilde.

- Det er en stor ære. Så det giver mig dårlig mave, men jeg er rigtig stolt over det. Det blive en oplevelse for livet, siger han og fortsætter:

- Var der nogen, der havde fortalt mig, at jeg skulle åbne Orange Scene, første gang jeg var på Roskilde, som 16-årig så havde jeg sagt, er du fuldstændig sindssyg!

Udover Vinni Who, så spiller metalbandet Slipknot og Ingrid feat. Lykke Li på Orange Scene i dag.

Hvordan oplever du Roskilde Festival? Send os dine billeder og videoer fra festivalen på MMS til 1224 (alm. takst) eller på mail til 1224@eb.dk.

Du kan også følge med @EkstraBladet på Twitter, hvor vi hele ugen kun tweeter om Roskilde Festival - #rf13:

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+