Annonce:
Annonce:

De kendte hungrer efter Rihanna

Lige fra Anders Breinholt til Camilla Ottesen glæder de kendte ansigter på Roskilde Festival sig til Rihannas show i aften

Anders Breinholt anbefaler på det kraftigste, at man lægger turen forbi Rihanna i aften, som han selv havde heldet til at opleve i New York. (Foto: Anthon Unger)
Anders Breinholt anbefaler på det kraftigste, at man lægger turen forbi Rihanna i aften, som han selv havde heldet til at opleve i New York. (Foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

I aften er det blevet tid til, at pop-prinsessen Rihanna indtager Orange Scene på Roskilde Festival.

Og blandt de mange kendisser, som dukkede op på festivalen i dag, var der mange, som så frem til at opleve den unge popkomet.

- Jeg vil gerne se Rihanna. Det eneste problem er, at vi sender med TV 2, når hun går på scenen, siger Natholdets Anders Breinholt, som faktisk har set den labre pige fra Barbados optræde på scenen før.

Lummer homoerotik på Orange og Søvndyssende neohippie

- Jeg var så heldig at se hende i New York for to måneder siden i Barkleys Center, og det var ekstrem fedt. Folk skal bare glæde sig til at se hende. Hun er 24 år gammel, ligner en million og har et hav af hits. Så til alle dem der siger, at der ikke kan være popmusik her, kan jeg bare sige, at det kan der i hvert fald og det bliver fucking fedt, siger Anders Breinholt.

Annonce:

Han bliver bakket op af en anden tv-trold i form af Peter Mygind, der havde en rigtig god aften i selskab med Kendrick Lamar i går.

- Jeg skal lige have drukket tømmermændene væk, men så skal jeg også op til Rihanna, siger Peter Mygind og fortsætter.

TV: Fredagens Roskilde-Babe er nummerpige for Kessler og super-single

- Jeg ved godt, at der er mange som rynker på næsen af Rihanna på Roskilde og ikke mener, at musikken passer ind, men sådan har jeg det ikke. Jeg synes, det er fedt. Jeg er spændt på, hvordan hun performer. Folk skal føle, at her står der en, som vil give jer alle en oplevelse. Så jeg er spændt på, om hun bare er typen der trykker 'play' eller om hun formår at komme ud til publikum, siger Peter Mygind.

Rihanna gumlede sig gennem Tivoli

Mega fest til Rihanna
Camilla Ottesen er faktisk ikke kommet efter andet end Rihanna, hvor hun forventer en massiv folkefest til lyden af de mange pophits, som den lille sangfugl allerede har spyttet ud igennem sin relativt korte karriere.

Annonce:

- Rihanna er den, jeg er her for at se. Jeg er ikke så meget til alt det der rockmusik, så en smule pop på Roskilde passer mig fint, siger Camilla Ottesen, der glæder sig meget til at se Rihannas sceneshow.

Folkefest med Marie Key

- Jeg tror, det kommer til at gå amok. Der er jo næsten ingen andre koncerter, mens hun spiller. Så det bliver vildt med alle mennesker samlet til hendes koncert, siger Camilla Ottesen.

Hvordan oplever du Roskilde Festival? Send os dine billeder og videoer fra festivalen på MMS til 1224 (alm. takst) eller på mail til 1224@eb.dk.

Du kan også følge med @EkstraBladet på Twitter, hvor vi hele ugen kun tweeter om Roskilde Festival - #rf13:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: