TV: Klamfyr bællede kærestens pis

Der er adskillige gode grunde bag navnet på rapperens alterego som soloartist

Klamfyr aka. Orgi-e alias Emil Simonsen er kampklar til at gå på scenen klokken 18:30 på Roskilde Festival. (Foto: Anthon Unger)
Klamfyr aka. Orgi-e alias Emil Simonsen er kampklar til at gå på scenen klokken 18:30 på Roskilde Festival. (Foto: Anthon Unger)

Det er blevet tid til at spænde stodderattituden på og opføre sig upassende, når Klamfyr aka Orgi-e fra Suspekt indtager Arena på Roskilde Festival klokken 18:30.

Den vulgære rapper stiller med det helt store lineup, hvor han medbringer drengene fra F1rsteholdet, som blandt andet tæller Suspekt-broderen Bai-D, og balkan bigbandet Opa Opa Orkestar.

- Jeg har det lidt lige som Mikkel Kessler, der skal til at bokse med Carl Froch. Det er helt klart er højdepunkt i min solokarriere, siger Klamfyr, der er meget spændt på aftenens show og faktisk har holdt sig i skindet på Roskilde Festival, så han er sikker på, at han kan give den alt, hvad han har.

'Klamfyr' viser vommen frem

Navnet Klamfyr passer særdeles godt på Emil Simonsen, som ikke går af vejen for at forarge alt og alle omkring sig.

- Alle mine venner går altid og snakker om de klamme ting, jeg laver. Det stikker bare af nogen gange, også når jeg ikke at stopper mig selv, siger Klamfyr og tilføjer.

- Nogen vil nok mene, at jeg peakede på Sonar Festival, hvor jeg kom til at drikke min kærestes pis, siger rapperen med et smørret smil.

- Det var faktisk ikke særlig klamt. Det smagte mest af vand, siger Klamfyr.

Pubertære platheder fra Orgi-ENonner med bare bryster til DDJA

Foruden sin vane for at gøre ret vilde og klamme ting, så har Klamfyr også en fetich for asiatiske piger. En 'Asian Sensation' som han selv kalder det, der har fået hyldestsangen 'Gul Feber' på hans debutalbum.

- Jeg var single på et tidspunkt, hvor jeg besøgte Sydøstasien, og så må man jo tage for sig, af det der nu engang er, siger Klamfyr og griner.

Men som bekendt skal man også passe på i visse egne af Asien, hvis man ikke vil have en pige med noget ekstra udstyr mellem benene med hjem.

Orgi-E: Sådan bliver du Vestegnet

- Der er ikke så mange ladyboys i Cambodja. Men man ser jo mange af dem dernede, siger Emil Simonsen.

- Jeg prøvede engang, hvor der var en som kom kørende på sin knallert, og der kunne jeg se hendes store strube i månens klare skær, mens hun sagde 'I want to play with you' og prøvede at rage mig på pikken. Så kig efter struben. Så kan man takke nej derfra, hvis det er noget man ikke har lyst til, siger Klamfyr og tilføjer med det smil.

- Men altså, det kan jo også være noget man har lyst til at prøve ikke?, siger Klamfyr, som dog ikke selv har været sammen en kvinde, der har et adamsæble, 'men det kan jo nåes endnu', som han selv siger det.

Er hash og porno på scenen okay?