Danmarks bedste rapper over 40?

Gammel, fattig, grim og ukendt. Rapperen Jonny Hefty gør i en ny musikvideo status over sin karriere

Jonny og Jøden giver den gas i videoen til 'Vi Går Aldrig Hjem'. (Billede fra videoen)
Jonny og Jøden giver den gas i videoen til 'Vi Går Aldrig Hjem'. (Billede fra videoen)

Mens de fleste rappere bruger stort set alle deres vågne timer på at lovprise deres udseende, talent og status, går Aalborg-ikonet - rapperen Jonny Hefty - mildest talt mod ensretningen.

På den nyeste single fra makkerparret Jonny Hefty & Jøden, bliver der ikke lagt fingre imellem, når der skal gøres status over en rapkarriere, der som det i sangen ganske rigtigt konstateres endnu ikke er nået helt op på Nik & Jay-niveau.

I musikvideoen fortælles hudløst ærligt om bumser på ballerne og en økonomi, der er så stram, at der ikke engang er råd til at tænde ild i smøgerne.

Håndtegn til Kidd
Undervejs i den energiske rap bliver der udover referencer til Nik & Jay desuden tid til - med sætningen 'Jeg har ik' lavet penge - jeg har lavet hestepiger' at kaste håndtegn efter tidens vel nok mest kontroversielle danske rapper, Kidd.

Som kuriosum kan det nævnes, at Jøden og Jonny Hefty på deres tidligere single 'Gamle Dreng' var de første, der fik tilladelse til at sample Olsen Banden.

Den hudløst ærlige single fra Jonny og Jøden er på få dage blevet set næsten 10.000 gange på YouTube.

Se videoen HER

1 af 2 Jonny Hefty er (ifølge sig selv) stadig Aalborg-mester - eller er det Gug-mester? - i rap. (Billede fra musikvideoen)
2 af 2 Jonny og Jøden giver den gas i videoen til 'Vi Går Aldrig Hjem'. (Billede fra videoen)
0 kommentarer
Vis kommentarer