Thomas Helmig besejrede Fuengirola

Den nyskilte popsanger leverede et brag af en koncert på en borg i Sydspanien - en håndfuld kendte danskere var også i Spanien for at se deres idol

Thomas Helmig gav et brag af en koncert på borgen Castillo Sohail i Fuengirola i det sydlige Spanien.(Foto: Ib Kastrup)
Thomas Helmig gav et brag af en koncert på borgen Castillo Sohail i Fuengirola i det sydlige Spanien.(Foto: Ib Kastrup)

SPANIEN(Ekstra Bladet): Godnat Malaga, godnat København mine længslers vingesus. Sov godt Michigan i englenes by. Jeg lukker mine øjne i Aarhus.

Dette poetiske omkvæd fra sangen 'Malaga' sang Thomas Helmig igår aftes ved en open air-koncert i Fuengirola på den flotte historiske borg Castillo Sohail kun 30 kilometer fra Malaga.

Og det blev et brag af en koncert for de mere end 500 tilskuere, hvoraf måske 95 procent var danskere, enten fastboende i Sydspanien eller turister.

 

Thomas Helmig væltede på scenen
Thomas Helmig skabte ellers før koncerten lidt utilfredshed på tilskuerpladserne, fordi han først kom på scenen klokken 21.10 mere end en time efter, at koncerten skulle have være startet. Og da han endelig kom løbende ind på scenen væltede han over et eller andet og røg direkte ned på scenegulvet. Men Thomas Helmig kom hurtigt på benene igen og havde fra koncertens start hele publikum i sin hule hånd.

Det er ca. 14 dage siden, at de fleste medier i Danmark bragte nyheden om Thomas Helmigs skilsmisse fra den tidligere fotomodel og nuværende forfatter Renee Toft Simonsen..Ekstra Bladet kontaktede Thomas Helmigs agent for at få et interview med den danske rockstjerne, men blev afvist. Men under koncerten i Fuengirola kom Thomas Helmig via sine tekster indirekte ind på den problematik og den smerte, der kan ligge i en skilsmisse.

I sangen 'Malaga' sang han blandt andet ordene: Og nogle døre må man lukke for at verden kan blive større. Og som optakt til en af sine sange sagde Thomas Helmig:

- Kærlighed gør ondt. Og som vi siger i Aarhus kærlighed gør nas. Så der er kun en ting at gøre. Smøg ærmerne op og kør videre.

Dejlige damer i sommernatten
På et tidspunkt talte Thomas Helmig også om de skønne sommernætter, hvor alle de dejlige damer er ude:

- Nu er jeg vidst ved at rode mig ud i et eller andet, sagde han med et smil oppe fra scenen. Og de hundrede begejstrede kvinder, der havde stillet sig op foran scenen var ved at dåne over deres idol.

Thomas Helmig spillede selvfølgelig sine kendte hits 'Stupid Man' og 'Det er mig der står herude og banker på'. Og der blev sunget med på hver eneste omkvæd fra de flere hundrede kvinder, der havde placeret sig foran scenen tæt på deres idol.

Der var også flere kendte danskere, der var mødt op til koncerten i Fuengirola, heriblandt bokseren Brian Nielsen samt Cirkus-revyens direktør Torben Træsko samt Lars Hjortshøj og hans kone.

Koncerten i Fuengirola var den sidste af en lang række koncerter, som Thomas Helmig har spillet i sommeren 2013.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.