Key knuste konkurrenterne

Den populære sangerinde Marie Key ryddede lørdag aften bordet til Danish Music Awards

Marie Key fik et mindre vognlæs statuetter med sig hjem lørdag aften. (Foto: Mogens Flindt)
Marie Key fik et mindre vognlæs statuetter med sig hjem lørdag aften. (Foto: Mogens Flindt)

Da den prestigefyldte musikbegivenhed Danish Music Awards i lørdag aften løb af stablen, blev popsangerinden Marie Key den altoverskyggende vinder.

Sangerinden vandt intet mindre end seks priser ud af de syv, hun var nomineret til, heriblandt ’Årets Danske Kvindelige Kunster’, ’Årets Danske Sangskriver’, ’Årets Danske Album’, ’Årets Danske Hit’,’Årets Danske Live Navn’ og ’Årets Danske Popudgivelse´

Marie Key har på det seneste for alvor slået sit navn fast på den danske musikscene, og det kunne man tydeligt se, da sangerinden knuste samtlige konkurrenter blandt andet den populære sanger Peter Sommer, som var nomineret i mange af de samme kategorier som Key.

Se også: Marie Key fylder Vega fem gange

Forum sang med
Det var en meget glad og rørt Marie Key, der mange gange måtte løbe på scenen i går aftes for at modtage priserne og publikums hyldest. Og den 34-årige pop-sangerinde fik også bevist, at hun havde publikum i sin hule hånd, da hun under showet sang sit kæmpehit ’Uden Forsvar’, hvor hele Forum sang med.

Den 34-årige Marie Key har med udgivelsen af sit andet album i 2012 ’De her dage’, indtaget Danmark og utallige festivaler heriblandt Roskilde Festival, hvor sangerinden blev hyldet af flere anmeldere, der gav både fem og seks stjerner.

Og danskerne er også vilde med Marie Key, der i øjeblikket spiller i Store Vega, hvor hun med hele fem udsolgte koncerter i Store Vega har bevist, at hun ligesom sin sang er ’Uopnåelig’.

Se også: Popmusikalsk stormøde ved DMA

Michael Bundesen på scenen
Danish Music Awards er den ældste og mest prestigefyldte musikprisuddeling i Danmark, og er pendant til USAs ’Grammy show’.

Priserne bliver uddelt af en speciel udvalgt jury sammensat af folk fra musikbranchen heriblandt sidste års store DMA-vinder Rasmus Seebach.

Danish Music Awards Ærespris, der blev overrakt af sidste års vinder, Thomas Helmig, gik i år til Shu-Bi-Dua.

Med en bevæget forsanger Michael Bundesen i spidsen modtog det nationale ikon Shu-Bi-Dua både branchens og salens hyldest

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Terry Allen and The Panhandle Mystery Band: 'Just Like Moby Dick' (Paradise of Bachelors-album/Ude 24. januar)
2.Six Organs of Admittance: 'Companion Rises' (Drag City-album/Ude 21. februar)
3.Pictish Trail: 'Thumb World' (Fire-album/Ude 21. februar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Efterklang: 'Lyset' (Rumraket-ep/Ude nu)
2.School of X: 'Destiny' (Tambourhinoceros-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere