Seebach lammetæver Helmig

Københavnerens nye album er langt, langt, langt mere populært end aarhusianerens

Rasmus Seebach fik solgt hele 19.000 eksemplarer alene på udgivelsesdagen. (Foto: Polfoto)
Rasmus Seebach fik solgt hele 19.000 eksemplarer alene på udgivelsesdagen. (Foto: Polfoto)

Der er sket et generationsskifte indenfor dansk pop. Hvis nogen skulle være i tvivl.

Den nye popkonge hedder som bekendt Rasmus Seebach, og han understreger sin suverænitet med karrierens tredje album, ’Ingen kan love dig i morgen’.

Rasmus Seebach tager på en omfattende danmarksturné i januar. (Foto: Mathias Christensen) DK Album-anm. Rasmus Seebach: Befriende bøvet

Hele 19.000 danskere købte pladen alene på udgivelsesdagen i mandags, oplyser Rasmus Seebachs manager Nicolaj Bundesen til Ekstra Bladet.

Thomas Helmig - den aldrende teenager er ikke just helt på toppen. (Foto: Niels Hougaard) DK Album-anm. Helmig: Afdanket popdreng

Til sammenligning solgte Thomas Helmig sammenlagt lidt under 5000 eksemplarer af aktuelle ’KH Helmig’ på de tre første dage, da skiven udkom sidste fredag.

13.000 af Rasmus Seebachs kunder investerede i en fysisk udgave af ’Ingen kan love dig i morgen’.

På scenen i Forum i aften
Nicolaj Bundesen siger, at butikkerne har bestilt 55.000 eksemplarer, og dermed er Rasmus Seebach helt ekstraordinært allerede tæt på tredobbelt platin. Platin gives for 20.000 afsatte album.

- Jeg tør godt på både mine kollegaer og Rasmus' vegne sige, at vi alle er meget overraskede og ikke mindst utroligt beærede over disse helt ufattelige tal. Det vigtigste for musikken er jo, at den får lov at komme ud og leve hos publikum, og det er det, vi alle knokler for hver eneste dag, udtaler Nicolaj Bundesen til Ekstra Bladet.

Ida Corr er kendt fra ikke mindst reklamerne og hendes optræden som dommer i populære 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Kæmpe fiasko for Ida Corr

På fredag banker ’Ingen kan love dig i morgen’ uundgåeligt ind på albumlistens 1. plads.

Rasmus Seebachs to første album er begge solgt i over 200.000 eksemplarer og har altså opnået tidobbelt platin.

Coco Karshøj i front for Quadron, der i aften optræder i Store Vega, som de også fyldte i aftes. (Foto: Jesper Mortensen) DK MusikNYT Popmusikalsk stormøde ved DMA

Den mildest talt populære popsanger kan i aften opleves på scenen i Forum i København, når musikbranchen uddeler Danish Music Awards.

1 af 2 Det går nu meget godt for Rasmus Seebach, der vælter sig i succes. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Rasmus Seebach fik solgt hele 19.000 eksemplarer alene på udgivelsesdagen. (Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer