Kæmpe fiasko for Ida Corr

HITLISTENYT: Færre end 40 danskere har købt aarhusianerens nye popalbum

Ida Corr er kendt fra ikke mindst reklamerne og hendes optræden som dommer i populære 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)
Ida Corr er kendt fra ikke mindst reklamerne og hendes optræden som dommer i populære 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)

Ida Corr er de seneste måneder blevet voldsomt eksponeret i en tilsyneladende uendelig reklamekampagne for et større teleselskab, og den tjans skal popsangerinden vist være glad for.

Hun får nemlig nok svært ved at leve af sit aktuelle pladesalg.

Så lidt sælger musikerne i Danmark

Aarhusianerens nye album ’Corr Values’ formår ikke at komme ind på ugens Top 100, hvilket betyder, at færre end 40 danskere investerede i værket i løbet af dets første uge i salg.

Ida Corr har udgivet skiven på sit nystartede pladeselskab House of Corr i samarbejde med disco:wax og giganten Sony. Hun har promoveret ’Corr Values’ ved at spille intimkoncerter i blandt andet Randers Regnskov.

Mens vi venter på Seebach
En anden aarhusianeren ved navn Thomas Helmig stryger som ventet direkte ind på 1. pladsen med ’KH Helmig’, der dog kun blev købt i relativt begrænsede 4875 eksemplarer.

Helmig: Afdanket popdreng

Veteranen slår dermed Nik & Jay, der må nøjes med en 2. plads og et pladesalg på 1000 færre skiver, selv om Helmig havde fire dage mindre at sælge sin skive i.

Nej & Ja til Nik & Jay

’KH Helmig’ udkom lidt usædvanligt i fredags, mens Nik & Jay udsendte ’United’ på en mandag, der er den gængse udgivelsesdag i Danmark. Listen opgøres fra mandag til søndag.

Rasmus Seebach: Befriende bøvet

Næste uge vil Rasmus Seebachs tredje album, ’Ingen kan love dig i morgen’, utvivlsomt brage ind som nummer 1 på salgsbarometeret.

Se hele Top 40 her

I USA og Storbritannien er Arcade Fire nye som nummer 1 med ’Reflektor’. Canadierne, der optræder på næste sommers NorthSide Festival, går ind på en 4. plads herhjemme.

For meget med Arcade Fire

Det forventes, at Eminem indtager den absolutte topplacering på flere af de udenlandske albumlister i næste uge med ’The Marshall Mathers LP 2’.