Zulu dropper skandaleramt Gaffa-pris

TV 2 Zulu vil i år ikke vise det stort anlagte musikshow Gaffa Prisen, der sidste år endte i totalt kaos og ufrivillig komik

Alt gik galt, da Gaffa sidste år uddelte musikpriser i Bremen Teater. (Foto: Mogens Flindt)
Alt gik galt, da Gaffa sidste år uddelte musikpriser i Bremen Teater. (Foto: Mogens Flindt)


Zulu-chef: Det var da ægthed... Spot on!Tolsgaard om Zulu-kaos: Første og sidste gang

Sidste års kaotiske show - Gaffa Prisen 2012 - som TV 2 Zulu sendte direkte, skrev sig direkte ind i historien, som et at de mest vanvittige tv-programmer, der nogensinde er sendt i Danmark.

Kiksede højdepunkter var der masser af - et af dem var, da der opstod problemer med at få scene-lærredet op. Konsekvensen var, at man for rullende kameraer var nødt til at klippe det over, så Eclectic Moniker og Medina kunne komme til at optræde.

Det store hvide lærred, der måtte lade livet, tilhørte oprindeligt Simon Spies' gamle biograf. Men klenodiet døde, da teknikerne kravlede op og saksede det i stykker til publikums store begejstring.

Ikke bange
I år løber Gaffa Prisen af stablen torsdag den 5. december, men det bliver uden rullende kameraer.

- Det er ikke vores beslutning. Vi er bestemt ikke bange for at lave Gaffa Prisen som direkte tv-show endnu engang. Heller ikke efter sidste år. Men det har desværre ikke været muligt, da TV 2 Zulu ikke har ønsket det, siger Gaffa Prisens projektleder, Ole Hykkelbjerg.

Hos TV 2 Networks, der er ansvarlig for TV 2 Zulu, forklarer man, at den manglende interesse for at vise årets Gaffa-uddeling intet har at gøre med sidste års skandale.

- Vi arbejder meget med vores varemærke, og har ganske udramatisk vurderet, at vi i år hellere vil bruge vores kræfter på nogle andre ting. Vores beslutning har ikke noget at gøre med sidste års show, siger Sune Roland fra TV 2 Networks.

Gaffa-showet på torsdag er udsolgt.