Mads Langer henter Gaffa-priser på stribe

Hele fire priser blev det til for popsangeren, da Gaffa i aftes uddelte statuetter i København

Sympatiske Mads Langer blev aftenens store vinder. (Arkivfoto: Mogens Flindt)
Sympatiske Mads Langer blev aftenens store vinder. (Arkivfoto: Mogens Flindt)

Årets danske mandlige kunstner, årets danske album, årets danske hit og årets danske popudgivelse. I hele fire kategorier ved Gaffa-Prisens uddeling var det torsdag aften sangeren Mads Langers navn, der blev hevet op af vinderkonvolutten.

Se også: Gaffa-prisen gennemføres: Bodil kan ikke slå os ihjel

15.766 læsere har været med til at beslutte, hvem der skulle vinde priserne, og der er ingen tvivl om, at Mads Langer har en stor plads i Gaffa-læsernes hjerter.

En anden, der også har vakt opsigt hos musikmagasinets læsere i år, er den unge upcoming sangerinde Karen Marie Ørsted, der torsdag aften kunne hive to priser hjem. Under kunstnernavnet MØ kan hun således kalde sig for årets kvindelige danske kunstner og årets nye danske navn - og det selvom hun endnu kun har udgivet en ep og en stribe singler.

Se også: Zulu dropper skandaleramt Gaffa-pris

På udlandsfronten er der to Gaffa-statuetter til Justin Timberlake, nemlig for årets udenlandske album og årets udenlandske mandlige kunstner, ligesom Daft Punk får to priser som årets udenlandske band og for årets udenlandske hit.

På aftenen var der desuden priser til Nik & Jay, Kashmir, Volbeat, TopGunn og Trentemøller, mens der på udlandssiden også er priser til Katy Perry og Avicii.

0 kommentarer
Vis kommentarer