Her er Roskilde Festivals første navne

Danmarks største festival lægger ud med et par forholdsvis små navne til næste års plakat

Karen Marie Ørsted har fået æren af at være første 'Roskilde 2014'-navn. (Foto: Rasmus Baaner)
Karen Marie Ørsted har fået æren af at være første 'Roskilde 2014'-navn. (Foto: Rasmus Baaner)


Se også: Skulle hun være noget særligt?Se også: Popsanger overvældet af royal ros

Mens den aarhusianske NorthSide-festival har lagt fra land som død og helvede og allerede har annonceret navne som Arcade Fire, The National, Queens of the Stone Age, Franz Ferdinand, Quadron og Mew, har man i Roskilde-lejren som sædvanlig taget sig god tid, før næste års navne nu begynder at blive meldt ud.

Første navn i rækken er det unge, danske stjerneskud Mø, der for nylig er blevet hyldet af så forskellige instanser som det danske kongehus og det amerikanske magasin Playboy.

Frederiks favorit
På dette års Skanderborg Festival blev Mø i Ekstra Bladet tildelt fem stjerner for sin koncert og blev kaldt 'det mest lovende nye navne herhjemme lige nu'. Og siden sommerens koncerter har den 25-årige sangerinde fået endnu mere luft under vingerne og har blandt andet modtaget den såkaldte 'Stjernedrys'-pris og 50.000 kroner fra Frederik og Mary.

Udover danske Mø offentliggjorde Roskilde Festival mandag desuden Deerhunter og Haim.

Førstnævnte er et indierock-band fra Atlanta, Georgia, mens Haim består af tre amerikanske søstre, der spiller anmelderrost indie-folk.

Se også: Rigtige poptøser imponerer

Roskilde Festival lover, at der ugen igennem vil blive annonceret navne indenfor både rock, hiphop, metal, pop og electronica-genrerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer