Iron Maiden kommer til Danmark

Der er godt nyt til alle metal-fans - Iron Maiden gæster Copenhell i 2014

Iron Maiden spiller på Copenhell til sommer. Det bliver bandets eneste danske koncert i 2014. (Foto: Linda Johansen)
Iron Maiden spiller på Copenhell til sommer. Det bliver bandets eneste danske koncert i 2014. (Foto: Linda Johansen)

Der bliver virkelig skruet op for metal-tonerne til næste års udgave af Copenhell. Et af metalrockens helt store navne, Iron Maiden, gæster nemlig festivalen, der indtager Refshaleøen til juni.

Koncerten på Refshaleøen bliver en del af 'Maiden England World Tour', hvor bandet spiller nogle af deres hårdeste hits fra 80'erne - og flere af dem for absolut sidste gang live.

- Med ny teknologi har vi opdateret og forbedret den originale Maiden England-produktion og vi kommer med et nyt kæmpe lys- og sceneshow, en række forskellige inkarnationer af Eddie, ild og en masse andet spændende til vores fans, siger Iron Maidens manager Rod Smallwood i en pressemeddelelse.

Se også: Iron Maiden: Vi er bedre end Metallica

Jeppe Nissen, der er talsmand for Copenhell, er mere end lykkelig for at kunne skrive Iron Maiden øverst på plakaten:

- Med bookingen af Iron Maiden er et af vores vildeste ønsker som metalfestival opfyldt. Vi er ufatteligt stolte af at kunne præsentere et af de største og mest indflydelsesrige bands i metalhistorien på COPENHELL. Derfor har vi rykket vores tredages byfestival én dag frem - for at give Danmark den bedste og største metalfestival nogensinde, skriver han i pressemeddelelsen.

Se også: Heavy metal-legender brygger egen øl

Når hele Iron Maidens nuværende turné er færdig, vil metalrockerne have spillet 102 koncerter i 32 lande, siden startskuddet lød i USA i sommeren 2012. Samlet set vil to milloner fans have hørt bandet spille som en del af turnéen.

Copenhell skruer op for metalrocken fra 11. til 13. juni.

Se også: Iron Maiden-forsanger åbner flyværksted Iron Maiden-forsanger åbner flyværksted

0 kommentarer
Vis kommentarer