Kato og Safri Duo fusionerer

De to musiknavne spiller særlig fælleskoncert på Jelling Musikfestival

Safri Duo og Kato spiller sammen på Jelling Musikfestival. (Foto: Ekstra Bladet)
Safri Duo og Kato spiller sammen på Jelling Musikfestival. (Foto: Ekstra Bladet)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Under navnet Kato vs. Safri Duo spiller de to musiknavne en række specielle fælleskoncerter, hvor koncerten til Jelling Musikfestival er den første offentliggjorte.

Få danske musikere kan prale af, at have sat lige så mange danske og udenlandske fødder i bevægelse med deres sange som hitmageren Kato og rytmedrengene i Safri Duo, Morten og Uffe.

Derfor tegner det også til at blive noget af en fest, når de to elektroniske sværvægtere - Kato og Safri Duo - går sammen til stålet.

Nu vil Kato erobre TysklandKato slår sig sammen med Safri Duo til en række koncerter. (Foto: Polfoto)
Kato slår sig sammen med Safri Duo til en række koncerter. (Foto: Polfoto)


Storhittede på broen
Kato og Safri Duo fortsætter samarbejdet, der startede sidste år med fællessinglen 'Dimitto/Let Go'. Singlen, hvis video blev optaget på toppen af Storebæltsbroen, storhittede og er for længst blevet streamet over 900.000 gange, hvilket udløser en guldplade.

Safri Duo var efterfølgende med som gæster på Katos liveshow foran i alt 180.000 koncertgængere på de i alt otte Grønne Koncerter.

Nu går de så hele vejen ved at spille en hel koncert sammen - med de største hits fra både Kato og Safri Duo.

Kato indspiller i 250 meters højdeSammen indspillede Kato og Safri Duo en musikvideo på toppen af Storebæltsbroen med Mehdi Avaz bag kameraet. (Foto: Sony)
Sammen indspillede Kato og Safri Duo en musikvideo på toppen af Storebæltsbroen med Mehdi Avaz bag kameraet. (Foto: Sony)


Stort legebarn
- Jeg har altid drømt om at lave noget med Safri Duo, lige siden hittet 'Played-A-Live', der udkom for 12 år siden. Jeg mødte dem første gang for tre år siden, da jeg remixede deres single 'Helele' til det tyske marked. Det er helt fantastisk, så dygtige de gutter er. Vi kommer fra to verdener. Morten og Uffe er fra et klassisk miljø og er konservatorieuddannede, og jeg er et stort legebarn, som dyrker det impulsive, siger Kato i en pressemeddelelse.

Kato er en af de mest succesfulde danske DJs, hvis mange hits er blevet streamet mere end 30 millioner gange alene på Spotify.

Safri Duo fik i 2001 et gigantisk international hit med singlen ’Played-A-Live (The Bongo Song)’, og gruppen har siden udgivet singler og turneret flittig.

Jelling Musikfestival afholdes fra onsdag den 28. maj til lørdag den 31. maj.

Af andre navne er der indtil videre L.O.C., Rasmus Seebach, Thomas Helmig, D-A-D, Carpark North, Go Go Berlin, Nik & Jay, Mads Langer, Burhan G., Shaka Loveless, Rasmus Walter og Christopher.

Kato: Jeg sorterede venner og familie fraSafri Duo brænder dronningen af

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+