Anthony Jasmin skamlyttes

'X Factor'-stjernernes vindersange enormt populære

Alle tre 'X Factor'-finalister er på Top100, men kun vinderduoen Anthony Jasmin er strøget til tops. (Foto: Jonas Olufson)
Alle tre 'X Factor'-finalister er på Top100, men kun vinderduoen Anthony Jasmin er strøget til tops. (Foto: Jonas Olufson)

Over 1,8 millioner seere så i fredags Anthony Jasmin vinde årets 'X Factor' med deres første ikke cover-sang 'Do Ya', og den er faldet i lytternes smag.

Anthony Jasmin forsikrer: ’Bare rolig, Danmark – I glemmer os ikke’

Vindergruppen og de to øvrige finalister fik umiddelbart efter showet hver deres vindersang udgivet, og dét var noget, der kunne mærkes i musiktjenesten WiMP.

TV: Anthony Jasmin efter X Factor: Græd af glæde

WiMP oplyser, at weekendens afspilninger vidner om 'X Factor'-effekt i tjenesten. Og det i en sådan grad, at vindersangen 'Do Ya' er strøget direkte ind på en 3. plads på tjenestens Top 100. Kun Medinas 'Jalousi' og Hedegaards 'Happy Home' er blevet spillet mere end Anthony Jasmins 'Do Ya'.

Den unge singledebuterende 'X Factor'-duo slår således populære etablerede navne som Rasmus Seebach, Avicii og Stine Bramsen af hitlistepinden i allerførste hug.

- Det er vildt, at nummeret på så kort tid er blevet så stort et hit. Men samtidig er det virkelig også en god popsang med en dejligt sommerpoppet og tidstypisk lyd, så på den måde er det ikke så overraskende igen, at det hitter. Og så hjælper det selvfølgelig også, at Anthony og Jasmin var så charmerende, siger Jonas Kleinschmidt, musikredaktør hos WiMP.

Lucy og Henriette også på Top 100
Lucy Mardou og hendes vindersang 'The Switch' er kommet ind på en 23. plads, mens Henriette Haubjerg og hendes vindersang 'Oblivion' indtager en 32. plads på WiMPs Top 100.

Se hele WiMP Top 100 her.