'Arrogant' Medina: - Jeg elsker mig selv

Cremen af danske kendisser var samlet til Zulu Awards, da Medina gik på scenen og breakede noget af en overraskelse til sin fans

Medina overraskede i aftes sine fans med en spritny EP, der allerede nu ligger nummer et. (Foto: Mogens Flindt)
Medina overraskede i aftes sine fans med en spritny EP, der allerede nu ligger nummer et. (Foto: Mogens Flindt)

Det var med minimale klæder, masser af falske dollars og et par frække dansere, at sangerinden Medina torsdag aften optrådte ved årets Zulu Awards. Men den helt store overraskelse var ikke sangerindens show, men derimod musikken.

Se også: Christopher slår Medina

Sammen med rapperen Kidd gav hun nemlig debut til nummeret 'Strip pt. 1' og samtidig udgav den driftige sangerinde en EP - helt uden at have varslet, at der var ny musik på vej.

Ep'en hedder 'Arrogant' og indeholder seks numre, der alle ligger langt fra det pop-univers, Medina ellers er kendt for.

Pop-bås
- Jeg er blevet sat lidt i bås af danskerne på grund af mine popsange, men det er den her musik, jeg kommer fra, fortæller sangerinden om EP'en, som hun har lavet i samarbejde med flere rappere og hiphop-kunstnere.

Se også: Medina i modekamp med lækker model

At projektet blev en hemmelighed, var egentlig lidt en tilfældighed, afslører sangerinden overfor Newspaq.

- Jeg glemte egentlig bare at sige noget om, at jeg var i gang med det, og så besluttede vi, at vi lige så godt kunne gøre det til en overraskelse, siger hun.

Jeg elsker mig selv
Der er en helt speciel grund til, at EP'en har fået titlen 'Arrogant'.

- Der er mange danskere, der synes, jeg er arrogant, men jeg elsker mig selv, og hvorfor skulle jeg ikke tillade mig at være stolt af det, jeg har opnået, spørger hun.

Se også: Medina synger til Prins Henriks 80-års-fest

'Arrogant' lå allerede to timer efter udgivelsen nummer ét på iTunes.

0 kommentarer
Vis kommentarer