Nye toner på vej fra Emmelie

Den tidligere Eurovision-vinder er langt med sangene til et kommende album og drager nu til Kina for at optræde

Emmelie de Forest - popsangerinden prøver lykken igen. (Foto: Mogens Flindt)
Emmelie de Forest - popsangerinden prøver lykken igen. (Foto: Mogens Flindt)

Hun nåede den tyske og britiske hitliste, samt førstepladsen på iTunes Danmark, med singlen 'Rainmaker' og nu er der nye numre på vej fra Emmelie de Forest.

Det fortalte den tidligere Eurovision vinder, da hun mødte Ekstra Bladet, ved den danske premiere på filmen 'Grace of Monaco':

Jan Lagermand Lundme er mere end tilfreds med de tre shows, han har været chef for. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Stolt Grand Prix-boss: Nu skal jeg hjem og kysse på min mand

- Jeg har for første gang i lang tid holdt fri et par dage. Det trængte jeg til efter min optræden ved Eurovision i København, men nu er jeg tilbage igen. Sammen med min kæreste (musikeren Jakob Schack Glæsner/red) har jeg arbejdet på seks-syv nye numre og de ligger klar, forklarede Emmelie, der har fået masser af positiv respons på de sociale medier efter sin optræden ved finalen i København. Nu er den 21-årige sangerinde på vej til Kina.

Rachlin mener, at Emmelie de Forest skal finde en sang, der er stærkere end vindersangen for rigtigt at slå igennem. (Foto: Jens Dresling og AP) Danske kendte Rachlin: Derfor flopper Emmelie

- Jeg skal blandt andet optræde i Hviderusland og Kina i den kommende periode. Jeg regner med at kombinere min optræden i Beijing med lidt ferie, så jeg rigtigt kan opleve landet.

1 af 2 Emmelie de Forest er klar med seks-syv nye sange. (Foto: Kenneth Meyer).
2 af 2 Emmelie de Forest - popsangerinden prøver lykken igen. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer