Se billederne: Verdensstjerner indtager Danmark

Metallica, Miley Cyrus og Aerosmith hygger sig i indre by, inden de skal fyre den af i henholdsvis Horsens og Forum

Popdronningen Miley Cyrus skal spille på onsdag, men hun er kommet i god tid til den danske hovedstad. (Foto: Uffe Kongsted)
Popdronningen Miley Cyrus skal spille på onsdag, men hun er kommet i god tid til den danske hovedstad. (Foto: Uffe Kongsted)

I denne uge har København besøg af en række store musikalske kunstnere, der i forbindelse med deres verdensturné lægger vejen forbi Danmark.

Metallica med den danske Lars Ulrich på trommer giver i aften klokken 21.30 koncert i Fængslet i Horsens, og på fredag begiver rockbandet Aerosmith sig til jyske provinsby for at give koncert.Aerosmith-forsangeren Steven Tyler havde valgt et forholdvis spraglet look, da han indtog København. (Foto: Uffe Kongsted)
Aerosmith-forsangeren Steven Tyler havde valgt et forholdvis spraglet look, da han indtog København. (Foto: Uffe Kongsted)


Det er kun popdronningen Miley Cyrus, der holder sin koncert i den danske hovedstad. Det kommer til at ske i morgen i Forum, hvor hun højst sandsynligt vil samle en kødrand af skrigende teenagepiger, og mon ikke også hun giver et skandaløst sceneshow, som hun er kendt for.

Men stjernernes tur til Danmark går ikke kun op i lydprøver og frække dansetrin. De mange stjerner udforskede i går København. Det var særligt på luksushotellet d'Angleterre, at der blev holdt stjernetræf. Her befinder de tre bands sig nemlig i denne uge.

Således kunne heldige danskere få lov til at se den skandaleramte Miley Cyrus stå på sin balkon i nattøj og morgenhår, imens hovedet var begravet ned i mobiltelefonen.

Derimod valgte Metallica, der stadig bevæger sig i amerikansk vestkysttid, at bevæge sig rundt i byen, og der blev både drukket kaffe på Gråbrødre Torv og hygget i Nyhavn.

– Vi har været her siden onsdag, og der har virkelig været godt gang i byen på grund af helligdagene. Det er så så dejligt at se, at alt er som det plejer. København er simpelthen så dejlig, og det synes de andre fra holdet også. Vi hygger os virkelig, når vi er her, siger Lars Ulrich fra Metallica til Ekstra Bladet.Forsangeren i Metallica, James Hetfield, hyggede sig i Nyhavn. (Foto: Uffe Kongsted)
Forsangeren i Metallica, James Hetfield, hyggede sig i Nyhavn. (Foto: Uffe Kongsted)


0 kommentarer
Vis kommentarer