Dukke med sans for hits

Sada Vidoo hedder en københavnsk sangerinde, der giver den fuld gas med sin dukke-persona

'Dukken' Sada Vidoo gi'r den gas. (PR Foto)
'Dukken' Sada Vidoo gi'r den gas. (PR Foto)

Med sin dukke-persona ligner den københavnske sangerinde Sada Vidoo - som hun kalder sig kunstnerisk - ikke den almindelige popstjerne, men hun har ved flere lejligheder bevist, at hun har flair for at levere et solidt pop-hit.

Hun var med-komponist til Infernal-hittet 'From Paris to Berlin', skrev også 'Ten Miles' til duoen, og hun leverede såvel tekst som vokal til DJ Alligators hit 'Lollipop', som hun dog af pladeselskabet ikke blev bedømt egnet til at medvirke i videoen til.

Se også: Lina Rafn: Jeg blev så træt af at være synligSe også: Lina Rafn: Jeg var drænet for energiSe også: Kato holder grønt stjernetræf

Hun var ikke tynd nok til at spille sexet stjerne, lød dommen, hvorefter en model blev valgt til at udgøre Sada Vidoo's rolle.

Laver album i London
Sådan kan det jo gå, men sangerinden lod sig ikke slå ud, og hun har det seneste års tid boet i London, hvor hun med hjælp fra produceren Chris Ballard og sangeren og sangskriveren Russ Ballard har indspillet solo-albummet 'A Story With no End'.

Det udkommer til august, men forinden udsendes singlen 'The Actress', som der er lavet en video til.'Welcome to my Universe'. (PR Foto)
'Welcome to my Universe'. (PR Foto)


Se den her

Albummet er et såkaldt koncept-album, hvor Sada Vidoo inviterer på en 'eksistentiel og sjælesøgende rejse', som det hedder i pressematerialet.

'Welcome to my Universe! I'm Sada Vidoo', fastslår hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer