Monster-kø til til koncert med Miley Cyrus

Se video med monster-køen foran Forum - mange unge piger havde ventet i årevis på at opleve verdensstjernen

Se den 700 meter lange kø, før Forum åbnede sluserne for de mange fans, der onsdag skulle til Miley Cyrus koncert på det københavnske spillested

Netop nu er der en monster-kø til koncerten med Miley Cyrus i Forum i København. Pigerne står i rad og række flere hundrede meter før Forum. Køen er ifølge Ekstra Bladets udsendte hele 700 meter lang. Men pigerne glæder sig helt vildt.

Foran Forum stod et også et hav af unge piger i eftermiddag i kø for at opleve deres store idol, skandale-pigen Miley Cyrus, som i aften giver sin første koncert i Danmark.

Lige siden ’Hannah Montana’ blev sendt – Disney-serien, der gjorde Miley Cyrus berømt – havde mange af de piger, Ekstra Bladet talte med, ventet på, at sangerinden ville komme til Danmark. Og nu skete det.

En af dem, der glædede sig til at opleve den tidligere barnestjerne, var 17-årige Agnes.

Som 13-årig blev Miley Cyrus kendt som Hannah Montana i Disney Channel-serien af samme navn. I dag står den på strittende tunge og vrikkende bagdel, når hun for første gang giver koncert i Danmark. (Foto: AP/Marius Becker) Kendte Disney-stjernen fra helvede indtager København

Sammen med nogle veninder havde hun tilbragt natten ved Forum og stod forrest i køen.

– Vi kom i går klokken 18, og så har vi sovet her. Det har været hyggeligt, fortalte hun.

– Jeg kan godt lide, at Miley Cyrus er vild og laver god musik, og så håber jeg på at komme til at røre hende, sagde Agnes, der har fulgt den 21-årige sangerinde, siden hun spillede Hannah Montana.Agnes havde sovet foran Forum (Foto: Jonas Olufson).
Agnes havde sovet foran Forum (Foto: Jonas Olufson).
17-årige Agnes. Foto: Jonas OlufsonDer er endnu ikke udsolgt til Miley Cyrus' koncert i Forum i aften (Foto: AP). DK MusikNYT - 4. jun. 2014 - kl. 14:01 Miley kan ikke fylde Forum

Pjækkede fra skole
En anden Hannah, 17, og hendes veninde Mette, 15, glædede sig også til at opleve verdensstjernen på dansk grund.

– Jeg har ventet i seks år på, at Miley Cyrus skulle komme til Danmark, og nu er hun her. Det bliver fuldstændig sindssygt at se hende, sagde Hannah og fortalte, at hun og veninden var kommet klokken 12, så de kunne forbedre chancerne for at stå helt oppe ved scenen.

Ulven glæder sig til at holde afterparty for Miley Cyrus. (Arkivfoto: Birger Storm/All Over). Kendte Ulven holder fest for Miley Cyrus

– Vi ville have været her klokken otte i morges, men så skulle vi i skole. Sådan noget eksamenshalløj, og vi måtte ikke gå. Men det gjorde vi alligevel, så vi satser på ikke at blive smidt ud, afslørede hun.

1 af 5 14-årige Nathalie havde fået billetten til koncerten af sin mor, Charlotte (Foto: Jonas Olufson).
2 af 5 To toiletter var der stillet op til de hundredvis af piger, der stod i kø inden koncerten (Foto: Jonas Olufson).
3 af 5 To veninder før koncerten (Foto: Jonas Olufson).
4 af 5 Veninderne Hannah og Mette glædede sig til koncerten (Foto: Jonas Olufson).
5 af 5 En 700 meter lang kø af forventningsfulde fans foran Forum i København venter på at komme ind til Miley-koncerten.(Foto: Peter Roelsgaard)
0 kommentarer
Vis kommentarer