Landsholdet i studiet med Nik & Jay

Nexus-drengene bliver for alvor folkelige, når de kommer på banen med den officielle slagsang til sommerens EM i fodbold i Polen og Ukraine

Boing, boing. Vi er røde, vi er hvide. (Foto: Anthon Unger)
Boing, boing. Vi er røde, vi er hvide. (Foto: Anthon Unger)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT


Nik og Jay: I har ondt i skeden

De altid selvbevidste gutter Niklas og Jannik - bedre kendt som Nik & Jay - modtog i slutningen af sidste år æresprisen ved DMA for deres mange år på toppen af poppen.

Nu stiler drengene mod nye sejre, når de bliver officiel leverandør af fodbold-skråle-øl-sang til dette års EM i fodbold i Polen og Ukraine, der som bekendt også gæstes af Morten Olsens danske bolddrenge.

Nyheden er netop blevet meldt ud via Nik & Jays officielle Twitter-profil, hvor den kortfattede besked lyder:

'En drengedrøm er gået i opfyldelse: vi skal lave den officielle danske em-fo'bold-sang. let's do this dannevang!!

Landsholdet går i eftermiddag i 'studiet' med Nik & Jay for at lægge stemmer til sommerens officielle EM-sang, der har fået titlen 'Vi vandt i dag'.

Næste møde mellem spillerne og musikerne bliver onsdag aften i forbindelse med landskampen mod Rusland, hvor Nik & Jay optræder med nummeret i pausen.

En stor ære
Dermed får tilskuerne i Parken ikke alene den første, eksklusive optræden med den nye sang, de får også chancen for at optræde som kor for Nik & Jay og landsholdet på pladen og som statister i musikvideoen.

For Nik & Jay ligger der en stor ære i at komme på hold med deres landsholdsidoler.

- Vi er til fodbold. Og vi er til musik. Vi er vokset op med sange som 'Vi er røde, vi er hvide' om 'moder Danmark, som elsker alle danske drenge, der kan knalde'.Det var jo nærmest soundtracket’et til forstadens drengedrømme. Nu er vi officielt med på det musikalske landshold. Det er en stor ære og en meget, meget fin ting, lyder det Nik & Jay i en pressemeddelelse.

Pop-varmning
Nik & Jays musik indgår faktisk allerede som fast del af landsholdets opladning til landskampene, oplyses det endvidere i pressemeddelelsen.

Når landsholdsspillerne gør sig klar til opvarmning og kamp, sker det nemlig til tonerne af populær musik på et Ipod-anlæg.

Det er landsholdets veteran og landskamprekordholder blandt markspillerne, Dennis Rommedahl, der sammensætter musikken, og som en notorisk, velkendt fan af duoen er Nik & Jay altid på playlisten i omklædningsrummet.

- Jeg har været til Nik & Jay, lige siden de slog igennem. Det er en stor fornøjelse at komme til at indspille med dem. Og hvis de mangler en backingsanger til deres koncerter til sommer, så er jeg klar efter EM-slutrunden, lyder det fra Dennis Rommedahl, som endda har indkasseret en advarsel på grund af sin hang til pop-duoen.

Nik & Jay-advarsel
Det skete i EM-kvalifikationskampen mod Letland i Riga i juni 2007. Under fejringen af sit første mål i kampen efter blot 15 minutters spil hev han sin landsholdstyrøje af og blottede en hvid t-shirt med teksten 'Boing-boing' som en hyldest til duoens daværende hit.

Dét stunt modtog han helt i overensstemmelse med reglerne en advarsel for. I øvrigt hans kun anden af fire advarsler i hans hidtil 113 landskampe. To minutter efter målet og advarslen scorede han i øvrigt til slutresultatet 2-0.

LÆS OGSÅ: Nik og Jay - truet af konkurs

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind