Landsholdet i studiet med Nik & Jay

Nexus-drengene bliver for alvor folkelige, når de kommer på banen med den officielle slagsang til sommerens EM i fodbold i Polen og Ukraine

Boing, boing. Vi er røde, vi er hvide. (Foto: Anthon Unger)
Boing, boing. Vi er røde, vi er hvide. (Foto: Anthon Unger)


Se også: Nik og Jay: I har ondt i skeden

De altid selvbevidste gutter Niklas og Jannik - bedre kendt som Nik & Jay - modtog i slutningen af sidste år æresprisen ved DMA for deres mange år på toppen af poppen.

Nu stiler drengene mod nye sejre, når de bliver officiel leverandør af fodbold-skråle-øl-sang til dette års EM i fodbold i Polen og Ukraine, der som bekendt også gæstes af Morten Olsens danske bolddrenge.

Nyheden er netop blevet meldt ud via Nik & Jays officielle Twitter-profil, hvor den kortfattede besked lyder:

'En drengedrøm er gået i opfyldelse: vi skal lave den officielle danske em-fo'bold-sang. let's do this dannevang!!

Landsholdet går i eftermiddag i 'studiet' med Nik & Jay for at lægge stemmer til sommerens officielle EM-sang, der har fået titlen 'Vi vandt i dag'.

Næste møde mellem spillerne og musikerne bliver onsdag aften i forbindelse med landskampen mod Rusland, hvor Nik & Jay optræder med nummeret i pausen.

En stor ære
Dermed får tilskuerne i Parken ikke alene den første, eksklusive optræden med den nye sang, de får også chancen for at optræde som kor for Nik & Jay og landsholdet på pladen og som statister i musikvideoen.

For Nik & Jay ligger der en stor ære i at komme på hold med deres landsholdsidoler.

- Vi er til fodbold. Og vi er til musik. Vi er vokset op med sange som 'Vi er røde, vi er hvide' om 'moder Danmark, som elsker alle danske drenge, der kan knalde'.Det var jo nærmest soundtracket’et til forstadens drengedrømme. Nu er vi officielt med på det musikalske landshold. Det er en stor ære og en meget, meget fin ting, lyder det Nik & Jay i en pressemeddelelse.

Pop-varmning
Nik & Jays musik indgår faktisk allerede som fast del af landsholdets opladning til landskampene, oplyses det endvidere i pressemeddelelsen.

Når landsholdsspillerne gør sig klar til opvarmning og kamp, sker det nemlig til tonerne af populær musik på et Ipod-anlæg.

Det er landsholdets veteran og landskamprekordholder blandt markspillerne, Dennis Rommedahl, der sammensætter musikken, og som en notorisk, velkendt fan af duoen er Nik & Jay altid på playlisten i omklædningsrummet.

- Jeg har været til Nik & Jay, lige siden de slog igennem. Det er en stor fornøjelse at komme til at indspille med dem. Og hvis de mangler en backingsanger til deres koncerter til sommer, så er jeg klar efter EM-slutrunden, lyder det fra Dennis Rommedahl, som endda har indkasseret en advarsel på grund af sin hang til pop-duoen.

Nik & Jay-advarsel
Det skete i EM-kvalifikationskampen mod Letland i Riga i juni 2007. Under fejringen af sit første mål i kampen efter blot 15 minutters spil hev han sin landsholdstyrøje af og blottede en hvid t-shirt med teksten 'Boing-boing' som en hyldest til duoens daværende hit.

Dét stunt modtog han helt i overensstemmelse med reglerne en advarsel for. I øvrigt hans kun anden af fire advarsler i hans hidtil 113 landskampe. To minutter efter målet og advarslen scorede han i øvrigt til slutresultatet 2-0.

LÆS OGSÅ: Nik og Jay - truet af konkurs

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Townes Van Zandt: 'Sky Blue' (Fat Possum-album/Ude 8. marts)
2.Ray Charles: 'Modern Sounds in Country and Western Music, Volumes 1 & 2' (Concord-albums/Ude igen 26. april)
3.Demon Head: 'Hellfire Ocean Void' (Svart-album/Ude 22. februar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.The Entrepreneurs: 'Noise & Romance' (Tambourhinoceros-album/Ude nu)
2.Beirut: 'Gallipoli' (4AD-album/Ude nu)
3.Sharon Van Etten: 'Remind Me Tomorrow' (Jagjaguwar-abum/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen