I aften spiller Graham gratis på hjemmebane

I aften vil Christiania-spillestedet Nemoland være proppet med fans af Lukas Graham

Sådan vil udsigten formentlig se ud for mange tusinde Lukas Graham-fans i aften på Christianias Nemoland. (Foto: Henning Hjorth)
Sådan vil udsigten formentlig se ud for mange tusinde Lukas Graham-fans i aften på Christianias Nemoland. (Foto: Henning Hjorth)

Læs også:

Gangbang-dronningen fik 'Lovestick' i nat

Lukas Grahams succes begyndte på Christiania, hvor han sammen med sit band spillede for venner og bekendte. Senere spredte snakken sig om de spektakulære koncerter, og til en koncert på Loppen måtte arrangørerne afvise omkring 600 gæster.

Ved hjælp af nogle YouTube-videoer fik Lukas Graham skubbet gang i karrieren på utraditionel vis uden om pladeselskaberne. Det er i stil med, hvad rapperen Kidd og i udlandet Justin Bieber har gjort for at komme ud med deres musik.

Læs også:

Her er de ægte Lukas Graham-bryster

I aften fra klokken 18.00 til 19.00 spiller bandet gratis på Nemoland på Christiania efter en turné i Tyskland, og alle prognoser siger, at man skal komme i god tid, hvis man vil have syn for sagen.

Bandet Lukas Graham
Selv om det er svært at se bandmedlemmerne i Lukas Graham for bare Lukas Graham, så er der også trommeslageren Mark ’Lovestick’ Falgren, Markus ’Magnum’ Larsson og Kasper Daugaard på piano/keyboard.

Rock’n’roll-stilen bliver kørt benhårdt i bandet. Til koncerterne er der damer på scenen, øl i glassene, og mere og mere hud bliver vist i takt med, at temperaturen stiger.

Trommeslageren ’Lovestick’ fik for nylig gjort opmærksom på sig selv ved at lægge billeder ud på Twitter af sig selv og pornoskuespilleren Pro-Mille i hede elskovssituationer.

Læs også:

Kugleskøre Graham 'nosser' i det

I et portræt i Euroman har Lukas Graham også med lune fortalt, at bandmedlemmernes motto er ’øl, fisting og hornmusik’.

Når hypen forsvinder
Når man taler om Lukas Graham, så kan man ikke komme uden om, at der en stor hype om bandet. Fortællingen om dem går på deres konstant udsolgte koncerter, charmerende sceneshow og Lukas’ attitude.

Men deres første album fik en hård medfart og blev blandt andet af Ekstra Bladets musikanmelder Thomas Treo kaldt for underlig tamt og tandløst.

Læs også:

Lukas Graham er stor fan af dronning Margrethe

Lukas Graham har uden tvivl ramt et tørt sted på den danske musikscene, og bandets upolerede og løsslupne attitude sikrer deres charme.

Selv om en pessimistisk sjæl ville påstå, at bandet ikke har rygraden til at fortsætte – også når hypen langsomt siver ud –./så vil køen uden for Christiania i aften nok give et andet svar.

Læs også: Lukas Graham - far omkommet