Ukendt Kunstner fik P3's Talentpris

Efter P3' s Talentpris kan duoen Ukendt Kunstner nu skifte navn til Landskendt Kunstner

Det blev "Ukendt Kunstner" der løb med Talentprisen. (Foto: Mogens Flindt)
Det blev "Ukendt Kunstner" der løb med Talentprisen. (Foto: Mogens Flindt)

Der er jo næsten absurd komisk, at et band, der kalder sig Ukendt Kunstner, får P3's Talentpris. Men det skete faktisk her til aften i Koncertsalen i TV Byen, hvor Hans Philip og Jens Ole Wowk McCoy fra duoen Ukendt Kunstner løb med den eftertragtede pris, der nu betyder, at de faktisk kan kalde sig Landskendt Kunstner.

Talentprisen er P3’s forventningsfulde skub til 'dem, der meget vel kan give os næste års kæmpehit eller viser tegn på at have taget de første skridt i en lang og spændende karriere,' som det hedder.

Ukendt Kunstner, der blandt andet er kendt for singlerne ’København’ og ’Neonlys’, fik følgende ord med på vejen i motiveringen fra scenen ved P3 Guld:

- Ukendt Kunstner får ’P3 Talentet’, fordi de giver os lyden af den forbandede ungdom. Og det er en forbandet vigtig lyd, for vi er alle hoppet ud af det vindue eller er på vej ud af det… Ukendt Kunstner giver et troværdigt billede af at være ung i Danmark i 2014. Deres navn er bøjet i neonlys, og duoen er kun lige begyndt. Og vi bliver stående, for I spiller vores 'fucking nummer', lød det blandt andet i begrundelsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer