Savage Rose-album nummer 24

'Roots of the Wasteland' udsendes til maj med fem nye sange og fem genindspilninger af gamle Savage Rose-numre

Uforlignelige Annisette. (Polfoto)
Uforlignelige Annisette. (Polfoto)

Et af landets ældste orkestre, Savage Rose, har været i studiet igen, og album nummer 24 siden starten i 1968 er klar til udgivelse den 19. maj.

Titlen er 'Roots of the Wasteland', og det består af fem nye sange og fem genindspilninger af gamle Savage Rose-numre.

- Vi var opsatte på at skabe et nyt album, der strakte sig dybt ned i rødderne af Savage Rose's lange musikalske historie, og ud i vores nutid og fremtid, fortæller Annisette, der efter sin private og musikalske makker, Thomas Koppels død, er eneste tilbageværende fra den oprindelige gruppe.

16 sange på seks dage
- Vi gav os lov til at glemme, hvordan vi plejede at spille de Savage Rose-sange, der har været nogle af kocerternes klassikere, og som er plukket fra et bagkapalog, der er spredt over 45 år.

Se også: Annisette: Jeg savner Thomas hver dagSe også: Naja Rosa Koppel med sydstats-lydSe også: Koppels datter: Fars død er stadig et chokAnisette er blevet en håndfuld rosende ord og 25.000 kroner rigere. (Polfoto) DK MusikNYT - 4. jun. 2010 - kl. 10:37 Annisette snupper folkelig musikpris

I alt indspillede den nye gruppe 16 sange på seks dage i Tornado-studiet, og det er meningen, at resterende skal danne grundlag for et album nummer to i samme stil.

En single fra albummet med titlen 'Mr. World' udsendes allerede på mandag den 14. april.

Gruppen består i denne udgave - foruden Annisette - af Naja Rosa Koppel og Amina Carsce Nielsen, kor, Palle Hjorth, orgel, Anders Holm, trommer, Jakob Falgren, bas, Rune Kjeldsen, guitar og Frank Hasselstrøm, blæse-instrumenter.

0 kommentarer
Vis kommentarer