Johan Wohlert gjorde comeback i Mew

Efter bruddet med sangerinden Pernille Rosendahl er bassisten nu tilbage i sit gamle band

Johan Wohlert spillede for første gang igen med Mew sent lørdag i Aarhus. (Foto: Per Lange)
Johan Wohlert spillede for første gang igen med Mew sent lørdag i Aarhus. (Foto: Per Lange)

Johan Wohlert gjorde comeback, da han sent lørdag aften på NorthSide vendte tilbage til sit gamle band, Mew.

- Vi er utrolig glade for at være tilbage i Aarhus efter så lang tid. Og i aften er vi meget glade for at byde en gammel ven velkommen hjem, sagde bandet, da de præsenterede Johan Wohlert

Mew-trommeslager: - Jeg savner altid Johan

Wohlert virkede noget mere glad end publikum, da han indtog scenen, for ingen foran scenen brød ligefrem ud i euforisk jubel.

Mew-bassisten forlod bandet tilbage i 2006, da han skulle have barn med sangerinden Pernille Rosendahl fra det nu opløste band Swan Lee.

Dengang kom det ikke som et chok for bandet, at deres bassist gik fra dem.

- Jamen, jeg havde haft det lidt på fornemmelsen i et stykke tid. Man kunne mærke, at han ikke var så glad for at turnere hele tiden. Det har vi alle sammen haft det hårdt med i perioder, men han havde det hårdt på en anden måde. Det var selvfølgelig enormt trist og svært at acceptere, fordi vi havde spillet sammen i så mange år, fortalte bandet et par år senere til musikmagasinet Gaffa.

Mew mister bassist

Johan Wohlert brød i 2013 med kæresten Pernille Rosendahl, som han under forholdet havde dannet bandet The Storm med. Men siden det overraskende brud har bassisten stået uden band.