Roskilde melder udsolgt af partout-billetter

De 80.000 billetter til årets festival er solgt, men man kan dog stadig købe endagsbilletter

Der er nu kun mulighed for at købe endagsbilletter til årets Roskilde Festival. (Foto: AP)
Der er nu kun mulighed for at købe endagsbilletter til årets Roskilde Festival. (Foto: AP)

To uger før årets Roskilde Festival går i gang, har festivalen solgt deres sidste partout-billet. Det betyder, at det ikke længere er muligt at købe en billet, der giver adgang til alle dagene på den populære festival.

Se også: Stevie Wonder spiller på Roskilde Festival

Det er et historisk godt billet-salg, at de 80.000 billetter allerede er revet væk, skriver Roskilde Festival i en pressemeddele.

- Vi skal næsten 20 år tilbage i tiden for at finde en årgang, hvor vi har solgt så mange billetter så hurtigt. Vi har gennem hele foråret mærket, at rigtig mange har haft lyst til at tage til Roskilde Festival i år, for billetniveauet har ligget rekordhøjt lige siden offentliggørelsen af The Rolling Stones og det fulde program i april, siger Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde i en pressemeddelse og fortsætter:

Se også: Roskilde Festivals hjemmeside i knæ

- Og det betyder, at vi fra festivalens side allerede nu glæder os til at skabe et godt overskud, som vi donerer ubeskåret til velgørende og humanitære formål.

Men selv om alle partout-billetterne er udsolgt, kan man dog sagtens stadig komme ind på festivalen. Der er nemlig stadig endagsbilletter til salg både fredag, lørdag og søndag.

Til gengæld er endagsbilletter til torsdag også udsolgt. Det er den dag, hvor det helt store trækplaster The Rolling Stones spiller på Orange Scene.

Se også: Her er hele Roskildes program - Hvad synes du?

Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014, og der er musik fra den 3. juli.

0 kommentarer
Vis kommentarer