Første mand ved Orange: Bedre end juleaften

Alex - forklædt som Spiderman - var den første til at røre traditionsrigt skilt foran Orange Scene. - Det er det, der betyder noget, lyder det fra den jublende festivalgæst

Lidt uventet for de mange frivillige foran Orange Scene, som stod klar med champagne og jubel, valgte rigtig mange af årets festivalgæster valgte at skippe en gammel tradition.

(Foto: Klavs Bo Christensen) DK MusikNYT - 3. jul. 2014 - kl. 18:13 TV: Her stormer de mod Orange Scene

Traditionen er en konkurrence om at blive den første til at røre et skilt foran scenen - men i år trak det tilsyneladende mere at komme op foran til Outkast eller i kø til Rolling Stones.

I hvert fald gik der mere end et minut, fra de ivrige festivalgæster blev lukket ind på pladsen, til der rent faktisk var én, der valgte at kaste sig mod skiltet.

DK MusikNYT - 3. jul. 2014 - kl. 18:09 TV: Dansende bryster og valsende dillere

Men til gengæld virkede det til, at det blev den helt rigtige vinder. Glæden var i hvert fald enorm.

- Jeg er målløs, lød det fra Alex, der i dagens anledning var forklædt som Spiderman, da Ekstra Bladet fangede ham efter den store hyldest.

Keith Richards var åbenbart ham fra Beatles. (Foto: AP) DK MusikNYT - 3. jul. 2014 - kl. 17:37 Unge på Roskilde: Er det ham fra Beatles?

- Sidste år var jeg blandt de 50 første, men i år var jeg den første. Wow! Det er det, der betyder noget. Især når man har Roskilde Festival tatoveret på armen, jublede den champagneindsmurte festivalgænger.

- Betyder det virkelig så meget at blive den første, der rører et hegn ved en scene?

DK MusikNYT - 3. jul. 2014 - kl. 12:52 Roskildes hankøn er friske på numseklap

- Ja! Det er det, vi glæder os til hvert år. Fuck fødselsdag, fuck juleaften. Det er på Roskilde, det sker.

Se hele interviewet med den jublende vinder øverst i artiklen

1 af 2 (Foto: Claus Bjørn Larsen)
2 af 2 (Foto: Claus Bjørn Larsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer